Svadbeni tips & tricks: Sitnice koje život znače

Priprema za svadbu ozbiljan je posao. Ponekad može da deluje kao vrlo zahtevan logistički poduhvat. U velikom broju slučajeva, ona to i jeste. Organizacija svadbe uključuje velike stvari, kao što su odabir i rezervacija prostora, benda, venčanice… i svega onoga što vam prvo padne na pamet kada pomislite na ovaj poduhvat. Zato se lako može desiti da se neke sitnice izgube iz vida… Mi smo tu kako bismo vam pomogli da do toga ne dođe.

Sitnice koje život znače – svaka žena ima neke od njih. A kada je u pitanju venčanje, one mogu istinski da ulepšaju i dopune mladin izgled. Naravno da je osmeh najvažniji detalj, ali ovde ćemo da se držimo onih koji se mogu kupiti, nabaviti ili pozajmiti.

Nokti – nokti koje odaberete obično će odražavati vaš ukus po pitanju nege noktiju i kada nije venčanje. Sve opcije su u igri, a elegantnim rešenjem smatraju se nude nijanse i stari, dobri francuski manikir. Planirajte kako će nokti izgledati shodno ostatku izgleda; to nije odluka koja se donosi (a kamoli sprovodi!) kada gosti već počnu da se okupljaju.

Čarape – ukoliko je vaša venčanica dugačka, onda je odabir čarapa naizgled jednostavan. Zašto naizgled? Pa, ako morate da nosite čarape, onda razmislite da li vam je prihvatljivo da to budu hulahopke (pošto postoje (postojimo!) žene koje mrze da ih nose). Samostojeće čarape mogu da budu odlična ideja, a u paru sa halterima ne samo praktične, već i fina uvertira u prvu bračnu noć

04-wa-wedding-bridal-details-shoes_thumb

Veš – …u vezi sa prvom bračnom noći: ne, veš koji imate na sebi tokom svadbene proslave ne mora da bude superseksi. On može da bude neudoban ili prosto nepraktičan za nositi sa venčanicom. Zato na sebi možete da nosite veš koji vas neće stezati i neće se, na primer, ocrtavati, a za potrebe prve bračne noći, spremite novi, čija jedina funkcija će biti da bude seksi.

Bonus tip: Zaboravite na nošenje providnih silikonskih bretela. Ne samo na venčanju, već ZAUVEK.

Torbica – obično spada u deo brige o venčanici. Torbice koje se slažu uz venčanice obično su male i zato je potrebno napraviti mudar izbor oko toga šta bi u njoj trebalo da se nađe. Osim onih “must have” osnovnih stvari, u torbi bi trebalo da se nađe karmin ili sjaj za usta, kako bi isti mogao da se popravi pred slikanje. Nije loše sa sobom poneti i vlažne i obične maramice, ali i dodatne ukosnice ukoliko se desi da frizura popusti. Za mlade koje imaju kraće venčanice i čarape, nošenje rezervnih može se pokazati kao spasonosna ideja.

+ : ono što je takođe izuzetno važno jesu depilacija (na vreme), potencijalne rezervne cipele (ukoliko su primarne vrtoglave), ukrasi za kosu, bidermajer… U slučaju da planirate da se presvlačite, potrebno je na vreme o tome misliti.

Autor: Ina Poljak

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:

Nema komentara još uvek. Budite prvi!

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>