Ovo su najbolje aplikacije za planiranje svadbe!

Danas postoji aplikacija za manje-više sve. Aplikacija koja meri otkucaje srca, aplikacija koja meri pređenu kilmetražu, aplikacija za lociranje saobraćajaca, aplikacija za horoskop, aplikacija za biranje aplikacija… Pa normalno je onda da postoje i aplikacije za olakšavanje celog haosa koji prozrokuje planiranje venčanja. Izdvajamo one koje treba odmah da skinete!

POSTABLE

Ova aplikacija će vam pomoći da skupite adrese na koje treba poslati pozivnice za venčanje. Na ovoj aplikaciji možete sve maltene jednim klikom: stvorite besplatan account, a onda unesite e-mail zvanica. Svima se šalje formular i svi podaci se pune – gotovo sami od sebe.

postable

TOP TABLE PLANNER

O zabavnog li dela. Treba odlučiti ko gde sedi… Srećom, ova aplikacija će to da odradi umesto vas. Prevucite listu gostiju i rasporedite ih na ovoj aplikaciji.

wedding-top-table

WEDDING SNAP

Ako ste bili na venčanju skoro, sigurno ste primetili da gosti glume fotografe i da svako uslika bar 50 fotki i 3 videa. Nažalost, te fotke se zagube u morima memorija telefona naših prijatelja, ali pomoću ove aplikacije možete skupiti sve fotke koje su snimili vaši prijatelji.

sn

VYCLONE

vc

Pomoću ovog app-a ćete napraviti video vašeg venčanja iz perspektive vaših prijatelja.

TRIPIT

tripit

Ova aplikacija će gotovo isplanirati medeni mesec umesto vas. Od informacija o  hotelu do cene karata…

BLURB

Ovde možete dizajnirati vaš svadbeni album. Baš kul!

blurb

EVERNOTE

Pomoću Evernota možete da ostanete organizovani tako što ćete stavljati vizuelne podsetnike, od slika cvetnih aranžmana do slika burmi. Tako ćete morati da preskočite nesporazume sa cvećarima, kuvarima, zlatarima, pa i samim sobom.

ever

REMEMBER THE MILK

Ova aplikacija je odlična za pravljenje podsetnika, a sve se organizuje po datumu i stalno vas opomine šta još treba da uradite.

Sada kada ste sve skinuli, planiranje može najzad i da počne! Kako li su se ljudi ikada venčavali bez smartphoneova, pitamo se!

Remember-The-Milk

Neka downoad/slavlje počne i živeli mladenci!

Anđela Popović

Tumblr

 

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:

Nema komentara još uvek. Budite prvi!

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>