13 tipova gostiju iz pakla – naša svadba (FOTO)

Gotovo ceo život sanjate o tom najsrećnijem danu u životu. Venčanica je baš onakva kakvu ste hteli, mladoženju obožavate i sve ste detaljno isplanirali.

Ali niste računali na ovakve goste?

 

 

1. Gosti koji su neprikladno obučeni jer im je odlazak na koncert ili vaše venčanje potpuno ista stvar.

7f4135977338f340dc77e4008c4c1fb5

2. Rođaci koje jedva poznajete. Možda ih čak i ne poznajete. Pitajte mladoženju jer možda su to ipak njegovi rođaci. Nemojte se iznenaditi ako i on razmišljao kako se zovu.

3. A tu su i oni koji vas žele da vas zasene. Uspoređivaće vaše sa svojim venčanjem. Njihovo je naravno bilo nešto neviđeno kako organizacono tako i po pitanju romantike. Ma ne možete ni da zamislite kako je to izgledalo… I još će vas dokrajčiti prepričavanjem detalja.

drunkwedding

4. Seksi igrači koji više liče na pijanog pandu nego što iz njihovih pokreta ‘prljavog plesa’ odiše seksipil. Naravno, sumanuto mlataranje bokovima ne prestaje ni kada su na repertoaru laganije pesme.

5. Savetodavci su takođe neizbežni. Nije da ste ih pitali za savet, ali oni znaju da je na njima odgovornost da vas upozore na sve jer oni sve najbolje znaju. Pa, ipak su se već tri puta do sada razveli.

DoNotDrunk

6. Veliki gurmani koji uvek nađu zamerku hrani. Zagrizao je komad torte od vanile umesto čokolade-bljak!

7. O, da. Pripremite se i na one koji su kupili novi fotoaparat samo da bi ovekovečili svaki trenutak na vašem venčanju. Profesionalni fotograf kog ste unajmili to sigurno neće tako dobro uraditi kao oni.. samo da još ‘provale’ kako ta nova spravica funkcioniše.

Drunken-Wedding-Guest

8. A gotovo uvek se nađe i neki ‘čuveni’ govornik koji, iako nepozvan, ima potrebu da se obrati svim uzvanicima. Da, moguće je da vam se svadba pretvori u javnu tribinu.

9. Moguće je da naletite na zgodnog seksi konobara. No, oprezno. Postoji verovatnoća da je u stvari reč o nekom vama manje poznatom rođaku koji ima problema s kodeksom oblačenja.

drunk-wedding

10. Problem vam može stvoriti i neki rođak ili rođaka koji su upravo razvedeni. Takvi često ugnjave sve vaše prijatelje, a njihove potencijalne partnere. Krajnji ishod je gotovo uvek loš.

wedding

11. Ultimativni kralj ili kraljica podijuma. Gotovo svaka pesma je njihova i toliko se razbacaju po podijumu da ostalim gostima i nije preostalo ništa drugo nego se vrate na svoja mesta.

12. Neki se neće zanimati samo hranom, pićem i mjuzom. Oni će pokušati da otkriju, a sigurno su već i otkrili, i pod obavezno mračne tajne. 100 poto već znaju da se kuma ‘vatala’ sa striperom na devojačkoj večeri.

13. Za neke ćete se zapitati kako su se uspeli toliko da popiju? Razmislite – sve je besplatno. Njima.

Anđela Popović

foto: Tumblr

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:

Nema komentara još uvek. Budite prvi!

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>