5 jeftinih ideja za venčanje na Dan zaljubljenih

Ako planirate da se uzmete na Dan zaljubljenih, ovo su ideje za vas. Svakako najromantičniji dan u godini ostavlja mnogo prostora za igru i smišljanje zanimljivih dekoracija. Ako se još i udajete 14. -og februara, onda vaš Dan zaljubljenih postaje DAN NAJZALJUBLJENIJIH.

valentines-wedding7

Dekorišite restoran crveno-belim detaljima

Ovakve dekoracije mogu biti veoma jeftine, a zanimljivo će izgledati. Možete uraditi i crveno-belo-roze manikir, ali i kapkejkove sa malim srcima na vrhu. Jeftino, a efektno.

vdayredvelvet

 

Pošaljite ljubavna pisma

Neka vaše pozivnice liče na ljubavne poruke. Ovo ne mora da bude skup detalj, a ako vas ne mrzi možete svakom gostu napisati zašto ga volite na pozivnicama.

vdaywedding

 

Crveni detaljčić

Ako ne želite da podivljate sa romantičnim detaljma, važno je da ipak imate nešto crveno! Možda ste tradicionalan par koji želi tradicionalno venčanje, ali možete ipak imati nešto crveno. Recimo, crvene cipelice – kao Doroti u “Čarobnjaku iz Oza”.

Kelly Lorenz Imagery Manolos 1

 

Pupoljak moj

Donesite duh Dana zaljubljenih uz jednostavne detalje poput cveća, koje možete aranžirati u crveno rozoj kombinaciji. Predlažemo čajne ruže.

Flowers2

 

Svadbena torta

Neka vaša torta bude kreativna. Ne mora biti bela kao na većini venčanja. Možete staviti malo ukrasnog roze ili crvenog cveća, mnogo malenih srca ili čak naparaviti “kolačiće sudbine” za svakog gosta uz tortu. Budite drugačiji!

pink-blue-red-roses-tea-party

 

Kako da to sve izvedete sa minimalnim budžetom, pročitajte ovde.

 

Anđela Popović

foto: Pintrest/Tumblr

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:

Nema komentara još uvek. Budite prvi!

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>