10 stvari koje morate da uradite pre udaje

Ako su vam se već sve drugarice iz srednje škole udale, a samo vi niste, evo gde grešite. U daljem tekstu ćemo vam otkriti kako da zeznete i one komšinice koje već postuju sliku DRUGOG deta na Facebook, a vi još niste ni dečka našle.

 

 

Nađite gospodina skromne inteligencije

Nije sasvim lako naterati muškarca prosečne inteligencije da se zakonom obaveže da će vas voleti. To je nepredvidivo osećanje i kleti se u to zahteva bar malenu dozu, da se pristojno izrazimo, blesavosti. Takođe, svaki muškarac zna da je beskonačan izbor nogu, grudi i guza bolji od samo dva para nogu, jedne guze i jednih grudi.

tips04

Služite se ucenom

Iako muškarci dobro znaju gore navedenu matematičku računicu, funkcionišu slično deci. Jedan par nogu koji odlazi je uvek bolji i privlačniji od onih nogu koje bi tek kročile. To svi znaju.

Naživite se

Menjajte frajere, ne marite za moral, zaljubljujte se, jer kad se udate viđaćete prljave čarape, pelene i tome slično. Menjajte opcije, jer kao što kaže Dučić, malo je starih žena koje se ponose svojom čednošću iz mladosti.

tips02

Ugojite se

Zato što je baš originalno da žena izgleda bolje nakon što se uda. Osim toga ako je On spreman da oženi i vas i vaših dvadeset kila viška, to je prava ljubav.

1381

Idite na Mikonos sa gej drugarima

Pocrnite uz dnevne žurke sa drugarima koji će vam mazati nokte i sređivati kosu, koji će vam zvocati ako se pojavite dva puta u istoj odevnoj kombinaciji ili neisfenirane. Nakon toga, Balkanac koji nikada neće primetiti vašu novu frizuru će biti pravi odmor i osveženje. Makar neće primetiti da ste se ugojile.

Naučite da živite same

Da se jednog dana ne bi zapitale “šta mi je trebalo da živim sa muškarcem”, morate biti same u stanu kada vam crkne osigurač. Time dobijate odgovor na gore navedeno pitanje.

Savet plus: probajte da se ne udate za muškarca koji ne zna šta je osigurač, jer je takvih sve više.

Ne ubijajte pauka

Ako se pitate zašto muškarci beže od vas, gledajte da se ne pravite vitezom ako želite da budete princeze. Nema potrebe da ubijate pauke same da bi dokazale kakve ste snagatorke neustrašive – dovoljno je da jauknete dva puta i vaš princ će ubite bilo kakvu strašnu neman. Ako ipak želite da ubijate pauke i menjate gume, ne ljutite se ako vaš dragi počne da lakira nokte.

tips_for_women_11

Ne pravite se da volite fudbal

Da li iko misli da je seksi kada se devojka svađa sa muškarcima oko budućeg ishoda utakmice, sudiju naziva moronom “jer domaćinima sve prašta”, objašnjava da ovog septembra u osnovnu kreće generacija rođena godine kada je Zvezda poslednji put uzela titulu iz fudbala, a u gimnaziju ona rođena godine kada je uzela poslednju titulu iz košarke, na utakmici viče “ubij, zakolji da Zvezdaš ne postoji”? Nije seksi.

Fudbal su izmislile žene da bi se njihovi muškarci istrčali i njima ne bi dosađivali dok piju medovaču iz šolja za čaj, kao prave dame. Poštujte zamisao naših prabaka i ne mešajte im se u sport.

Promenite zvono telefona

Ako vas ne zove vaš budući, zapitajte se da li ga je oteralo zvono vašeg telefona – “Svadbeni marš”.

tips13

Nađite hobi

Pod hobi ne mislimo na sportove iz discipline “Brzinsko čitanje poruka dok je on u toaletu” ili niti društvenu igru “pogodi njegovu Facebook šifru”. Neka se on malo pita, a vi popijte kafu dok on bira prstenje.

P.S.

Autor moli da se tekst ne shvata preozbiljno, jer kako kaže, ovo je, donekle, šala. Fotografije su preuzete sa Tumblr-a gde su postavljeni saveti za udaju iz jednog baš starog časopisa.

 

Foto: Tumblr; Autor: Anđela Popović.

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:

Nema komentara još uvek. Budite prvi!

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>