Venčanje iz snova u automobilu iz snova ~ 1. deo

Pri planiranju venčanja, neophodno je brojne aspekte uzeti u obzir. Činjenica je da većina takvih aspekata prilično košta, a to se odnosi i na automobil koji će vam tog dana poslužiti kao prevoz. Izbor prevoznog sredstva, osim budžeta, zavisiće i od toga koliko biste želeli da vaše venčanje bude glamurozno i bajkovito. Bez obzira na to da li ste ljubitelj luksuznih ili retro autombila, predstavljamo vam prvih pet predloga automobila koji mogu biti savršen izbor za svadbu, poređanih od najčešče najjeftinijih za iznajmljivanje:

10. Maserati Quattroporte

10

Ovaj italijanski lepotan ne nudi ništa manje od perfektnog inžinjerstva, a sa njim možete biti sigurni da nećete zakasniti na ceremoniju venčanja, s obzirom na to da on ubrzava i preko 270 km/h. Ako vam adrenalin koji donosi venčanje nije dovoljan, uvek vozača možete pitati da obrne još jedan krug, nakon što se sve završi. Tako ćete biti sigurni da ćete ceo događaj definitivno pamtiti, a tome će limuzina sa četvoro vrata, sa Ferrarijevim motorom i izvrsnim vozačkim mogućnostima sigurno doprineti.

9. Mercedes Maybach

9

Ako želite da na svoj veliki dan impresionirate sve prisutne, sa ovim stamenim nemačkim vozilom sigurno nećete pogrešiti. Ovaj brend, koji se neko vreme nije proizvodio, bio je (i ostao) sinonim za efikasnost, pouzdanost i nadmoćne performanse. Njegov panoramski krov i lako podesiva sedišta doprineće bajkovitosti vožnje, pa ćete se, po izlasku, defnitivno osećati kao princeza. Osim tuga, unutra se nalaze i nasloni za noge (koji će vam trebati ako niste poslušali naše savete oko izbora cipela) i mini frižider, zahvaljujući kome ćete moći da nastavite da nazdravljate i kada ceremonija bude gotova, u nešto intimnijem okruženju.

8. Rolls Royce Silver Cloud

8

Sanjate o tome da vaše venčanje u potpunosti bude kao sa filma ili iz neke paralelne realnosti? Onda se pronašli automobil koji ste tražili. Rolls Royce Silver Cloud je zgodan i mnogima, sa razlogom, potpuno neodoljiv. Osim što u potpunosti možete da se oslonite na njega, odnosno na njegovu udobost i luksuz, skoro nečujna buka koju proizvodi njegov motor doprineće eleganciji vašeg dolaska na proslavu.

7. Bentley Arnage

7

Bentley je sinonim za luksuz, ali ne samo zbog čuvenog, izuzetnog Continental modela. Ovaj brend ima kompletan rang automobila za venčanja, a mnogi parovi opredeljuju se baš za njih. Bentley Arnage, sa kojim ne možete pogrešiti, danas se može videti na brojnim venčanjima, a to zasigurno ima veze sa njegovom elegancijom i upadljivim izgledom. Ne samo da će vas primetiti svi koje tog dana sretnete na putu do crkve ili matičara, već ćete i vi uživati u njegovoj plišanoj unutrašnjosti i detalima od orahovne.

6. Austin Princess

6

Austin “Princeza” datira iz ’40-ih godina prošlog veka, a njenoj atraktivnosti godine očigledno ne mogu ništa; naprotiv. Ona nudi prostranu unutrašnjost u kojoj se vaša venčanica sigurno neće izgužvati, a što je još bolje, u nju sa sobom možete smestiti kumu, deveruše, odnosno sve one čija blizina vam je na ovako važan dan neophodna.

Nastaviće se..

Foto: therichest.com, Autor: Ina Poljak

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:

Nema komentara još uvek. Budite prvi!

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>