SET ZA MAMURLUK: Napravite jeftin poklon za vaše goste!

Poslednjih godina je ušlo u modu da mladenci daruju goste, a ne samo obrnuto. To je verovatno običaj koji smo uvezli sa zapada, pa neki i dalje izbegavaju ovu foru, dok su je drugi oberučke prihvatili. Ideje su razne – neki poklanjaju sveće, neki saksije, neki naočare, kolačiće, šolje, ramove… Stvarno, ideja je mnogo, ali neke od njih je baš skupo realizovati, a neke su i banalne i nepotrebne.

Zato, ako ste želeli da uvrstite i ovaj običaj u vaše venčanje, a da poklon bude kul i jeftin, smislili smo sigurno najbolju foricu za vas. Gosti će vam sasvim sigurno biti zahvalni. Radi se o setu za preživljavanje mamurluka!

Zamislite koliko bi svadbe bilo lakše preživeti kada bi svi mladenci poklonili ovako super poklon svojim gostima. Gosti će se sigurno nasmejati, a sigurno će i iskorstiti bar nešto iz ovog seta.
Pa da počnemo.

Trebaće vam:

Kafetin

Foto: Kafetin_Promo

Foto: Kafetin_Promo

 

 

 

 

 

 

 

Ovaj deo će sigurno obradovati sve koji otvore set. Dovoljno je da kupite deset kutija kafetina, jer je svakom potrebna jedna tableta. Naravno, vaš je izbor koji ćete lek uzeti, možete kupiti i neku drugu tabletu za glavobolju.

Instant kafa

Gif: Tumblr

Gif: Tumblr

Ako odete u neki od velikih marketa, možete kupiti gomili malih instant kafa za manje od hiljadu dinara. Svi će vam biti zahvalni.

Čokoladica

anigif_optimized-9307-1427056636-19

Bilo koja čokoladica će pomoći svima koji izgube svaki volt energije na vašem venčanju – svi znamo koliko je teško pregurati post-svadbeni period.

Flašica vode

drink-water1

Ovaj detalj je možda najbitniji – poznata je srpska izreka “ko rakiju večera, vodu doručkuje”. Skoknite do nekog hiper marketa i kupujte na veliko i biće jeftino. Svakako ćete pomoći svima koji se prepiju na vašem venčanju da ponovo dođu do hidratacije.

Kesica ili kutijica

Bilo šta u šta ćete spakovati ovaj genijalni set. Može da bude providna folija, kutijica ili kesica.

PROČITAJTE I OVO: Da li znate šta je buklija?

Papir

Treba vam papirić na kom ćete napisati “SET ZA MAMURLUK” i neku duhovitu porukicu ispod, kao i zahvalnicu gostima što su vam ulepšali slavlje svojim prisustvom.

Svi paketi će vas koštati oko 8000 dinara sve ukupno ili manje. Pritom ćete ostatit upamćeni kao par sa najviše smisla za humor, ali i pomoći svim gostima koji se malo prepiju.

Šta vi mislite o ovom fazonu?

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:

Nema komentara još uvek. Budite prvi!

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>