Ekonomični pokloni za goste na venčanju

Poslednjih godina je veoma trendi poklanjati svatovima nešto što bi ih zauvek sećalo na vaše venčanje. Trend je, priznaćete, veoma lep. Međutim, kao da vama i bez poklona nije dosta troškova! Uspomene su super, ali nema te banke koja će vam dati toliko zajam!

Ipak, postoji način da ispoštujete i ovu foricu, bez da baknrotirate. Pitanje je samo koliko vremena imate još i time da se bakćete i koliko ste kreativni. Ako vremena i strpljenja još uvek imate, predlažemo neke od ovih ideja koje vas neće učiniti beskućnicima, a lep su podsetnik na taj značajan događaj.

SVEĆE

Ako kupite veliku količini aromatičnih sveća, dobićete popust. To je poklon koji svako voli da dobije, a sa bilo kojim prodavcem kineske radnje se možete dogovoriti za cenu. Još ako za svaku sveću uradite (pisano ili štampano) malu zahvalnicu što su došli, svako će se oduševiti.

Foto: Etsy

Foto: Etsy

RAM ZA SLIKE

S obzirom da će svakako kupovati slike na venčanju, ne bilo loše da jednu i poklonite – plus ram za fotografije. Takav poklon će osigurati da zauvek ostanete u sećanju svojih najdražih, ali i na njihovim komodama u dnevnoj sobi.

Foto: Exclusevly Weddings

Foto: Exclusevly Weddings

SAKSIJICE SA CVEĆEM

Ako budu zalivali svoj cvetić, rašće poput vaše ljubavi. Još ako na njima ispišete imena gostiju, biće to nezaboravan poklom!

Foto: Buzzfeed

Foto: Buzzfeed

KOMPLET ZA MAMURLUK

Ovaj poklon će nasmejati sve goste, a sigurno će mnogima biti potreban. U svaki komplet stavite po kafetin, nes kafu i masku za oči.

Foto: Etsy

Foto: Etsy

ČAŠICE ZA RAKIJU

Poklon bi trebalo da vas košta malo, a svima će biti potreban kad-tad. Unutra ubacite pozdrav i zahvalnicu sa svačijim imenom.

Foto: Wiki

Foto: Wiki

SAPUNČIĆI

Mali, lepi sapunčići će dobro doći svakom kupatilu. Možete ih naći u zdravoj hrani, kontaktirati distributera i dogovoriti se za nabavnu cenu.

FOTO: DIY Wedding

FOTO: DIY Wedding

JAPANKE

Ako pravite letnju svadbu, ovo je savršen izbor. Žene će vam biti posebno zahvalne.

Foto: Tumblr

Foto: Tumblr

TIKET ZA LOTO:

Ovaj jeftin poklon može nekog zaista mnogo da usreći!

PLUS: 

Obezbedite po lizalicu za mališane, a najbolji efekat ćete dobiti ako poklone izmešate tako da svako dobije nešto drugačije. Ako vam se baš ništa od ovih ideja nije dopalo, evo još nekih: balzam za usta, flaša vina, lak za nokte, rukavice, privezak za ključeve, magnet za frižider sa slikom mladenaca, kupon za espreso u nekom restoranu, mentol bombone…

 

Šta vi mislite o ovom trendu i da li vi imate neke ideje?

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:

Nema komentara još uvek. Budite prvi!

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>