Ravna obuća za mladu

Iako je ustaljeno mišljenje da mlada mora da nosi štikle, ništa se ne mora, i ne treba da vam okolina nameće trendove, niti bilo šta drugo. Budite uvek svoje. Ako ste među ženama koje ne vole štikle ili ne želite baš taj dan da razmišljate o žuljevima, a možda vas je i vaš niži verenik lepo zamolio da nosite ravno, ima mnogo svečane obuće koja ne podrazumeva štiklu. Čak je i kul i trendi da nosite ravno, jer nećete izgledati kao gotovo svaka druga mlada.

PROČITAJTE I OVO: Šta znači koji cvet?

Elem, opcija ima mnogo, a na vama je da se odlučite koje cipele želite da nosite. Bitno je da se vi osećate dobro u njima i da ozaberete haljinu uz koje će lepo ići, a mi predlažemo neke od ravnih cipelica. Nadamo se da će vam se dopasti bar jedan par!

BALETANKE

balletshoesandbobbypins.com

balletshoesandbobbypins.com

Možete naći neke koje liče na prave baletanke, znate, za balerine! Teško da je išta slađe i romantičniji od njih, a lepo će i ići uz krinolinu na venčanici. Sve devojčice na svadbi će vam zavideti!

STARKE

Foto: Pinterest

Foto: Pinterest

Poslednjih godina na Pinterestu i Tumblr-u se često mogu videti mladenci u starkama, a nije ni čudo, jer su one neočekivan, a simpatičan izbor za venčanje. Šta vi mislite o starkama na svadbi?

ROKERSKE ČIZME

balletshoesandbobbypins.com

balletshoesandbobbypins.com

Ako ste rokerka u duši, sigurno ste primetili da i oni koji ne slušaju rok poslednjih godina obožavaju čizme za nitnama. Ako imate zimsko venčanje, one će dati poseban pečat vašem venčanom “look”-u, a super će ići uz ultra romantičnu čipkanu venčanicu.

GLADIJATORKE

seattlemetbrideandgroom.com

seattlemetbrideandgroom.com

Super-popularne poslednjih godina, gladijatorke su šik način da izbegnete štikle na svom venčanju, a da i dalje izgledate baš sređeno i da imate lepe cipelice.

PATIKE

Foto; OnlineInsta

Foto; OnlineInsta

Da mladoženja uvek bude fin prema vama jer zna da možete da pobegnete, tu su patike. Šalu na stranu, ne mislimo na patike iz “Odbegle mlade”, već one obične bele koje smo nosili na fizičko – Startas! Samo umesto pertli stavite satenske trake, kao na slici.

Šta mi mislite o ravnoj obući za mladu i da li možda imate neki predlog koje cipelice može da obuje mlada koja izbegava štikle? Obavezno ostavite u komentaru!

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:

Nema komentara još uvek. Budite prvi!

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>