Kakve cipele može da obuje visoka mlada?

Celo detinjstvo ste maštale o venčanju u predivnim štiklama, ali kada ste u pubertetu postale više od svih dečaka u razredu, shvatili ste da od toga nema ništa. Još ste se malo nadale da ćete se udati za košarkaša, ali ništa od toga. Muž je niži od vas, ili nije dovoljno visok da bude viši kada se popnete na štikle. PA ŠTA OBUTI?

 

ŠTIKLE

valentino

Ako njemu smeta što je niži, neka kupi cipele sa jačom petom i dozvoli vama da uživate u svom danu u obući koja vam se nosi. Obujte štikle, a ne moraju ni da budu previsoke. Uostalom, Nikol Kidman je viša od Tom Kruza, Karla Bruni od Sarkozija…

STARKE

svadba u starkama

Ako vašem dragom ipak mnogo smeta ili se pak vi osećate neprijatno, starke su kul izbor. Roze! Crne! Sa šljokicama! Osim što ćete nivelisati evenzualne visinke razlike, biće baš kul što nosite starke. Niko neće ni komentarisati “vidi nju previsoku” nego “jao, vidi slatku mladu u starkama”.

BALETANKE

baletanke

Baletankeniu štikle, ali su i dalje ženstvene. Za razliku od niskih mladih, vama bar neće oticati stopala. Ima baš raznih baletanki: baš kao za balet, a la Odri, roze, crvene kao Doroti iz Oza, providne, srebrne, zlatne….

ŠUNJALICE SANDALICE

sandale

Ako je letnje venčanje, možete nositi rimljnke ili šunjalice sandalice sa ultra tankim đonom, a pritom takve sandalice izgledaju ultra stylish. I nećete ih baciti sledeće jutro, već možete da ih spakujete na more, ali i u njima idete na posao. Stylish i ekonomično.

BAJKERSKE ČIZME

cizme

Ako je zimsko venčanje, svratite u Zaru ili radnju tog tipa i kupite neke modernizovane bajkerske čizme. Ma nek ide đavo, dođite motorom na svadbu! Sad, šalu na stranu, takve čizme su sada u modi i neće vas boleti nog. Ravne su, ali opet daju na rokenrol eleganciji, odnosno ne izgleda kao da se niste ni potrdili. Obucite ih na klasičnu venčanicu i stavite smokey eyes ili kožnu jaknu. Vrlo, vrlo, vrlo kul. Sigurno nećete izgledati kao sve ostale mlade.

BILO ŠTA

Ako nosite tipičnu venčanicu, dugu, nije više ni bitno šta obuvate. Bitno je da se lepo provedete. Ionako biste se izule na kraju!

Srećno!

Anđela Popović

Foto: TUMBLR

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:

Nema komentara još uvek. Budite prvi!

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>