Pripreme za svadbu: 3 nedelje ranije

Tri nedelje pre venčanja period je u kom uživate u plodovima svog dosadašnjeg rada. Najveći deo posla je završen, sada su ostale sitnice – koje život znače. Verovatno ni same niste svesne koje su to sitnice koje nam toliko  znače,  i zato smo pripremili ovaj tekst. Obavezno skorlujte dole i ako se slažete sa nama ili kojim slučajem se ne slažete ostavite komentar na sajtu.

Frizura, šminka & detalji:

Sada je pravo vreme za probe – frizure i šminke, kao i vreme za predomišljanje u slučaju da se ono što ste zamislile ne slaže sa onim kako je to u realnosti ispalo. Sada bi trebalo nabaviti i sve detalje kao što su donji veš, čarape, nakit, ali i vežbati hodanje u cipelama, kako biste na dan venčanja imale utisak da hodate u nečemu što je vašim nogama već poznato. Isto važi i za detalje oko obreda. Mlade bi u ovom periodu mogle da za nijansu više obrate pažnju na svoje prehrambene navike, kako bi na dan svadbe zablistale u punom sjaju.

Program, raspored, plan:

Ako ste već stigli dovde u planiranju svog venčanja, onda vam organizacija svadbenog obreda i njemu prateće gozbe neće biti baš nikakav problem. Odnosno, najveći deo posla već je obavljen, sada je potrebno samo da isproveravate da li se sve odvija onako kako je planirano.

Obred:

U slučaju da organizujete crkveno venčanje, ovo je trenutak u kom je potrebno da se sa sveštenim licem dogovorite oko svega. Saznajte na vreme kako će tačno izgledati obred, šta će podrazumevati, te ga prilagodite svojim afinitetima i željama do one mere do koje je to izvodljivo.

Dallas Wedding Planner - Deanie Michelle Events - pink valentine's day wedding

Svadbeni marš ili nešto drugo:

Pitanje same muzike već odavno je rešeno, ali ostaje bavljenje numerom koja će obeležiti vaše venčanje i prvi ples. To može biti nešto potpuno tradicionalno (poput svadbenog marša, koji je ipak tipičan za zapadnjačka venčanja) ili uobičajeno, a može biti i pesma koja je vama draga, koja je za vas i vašeg budućeg supruga posebno značajna ili koja vam se jednostavno dopada. Sada je zgodno vreme da se bavite onim pesmama koje želite da čujete na svom venčanju (tako što ćete napraviti listu koju ćete potom proslediti DJ-u ili bendu), ali i pesmama koje ne želite da čujete.

Burme:

Burme preuzmite i obavezno proverite da li je na njima sve pravilno ugravirano. Proveru izvršite odmah po preuzimanju, kako bi u slučaju greške ili propusta to blagovremeno moglo da se ispravi, bez vremenskog pritiska i, posledično, glavobolje.

Logistika:

Posao oko organizacije privodi se kraju, ali još uvek nije završen. Ostalo je još da potvrdite rezervaciju smeštaja za prvu bračnu noć, uključujući i rezervaciju za medeni mesec.

Kada je reč o samom venčanju – kontaktirajte poslastičara i obavestite gao konačnom broju gostiju, kao i o terminu i lokaciji isporuke torte. Isto važi i za isporučioca hrane. Pobrinite se da svo pomoćno osoblje ima pristup prostorijama gde će se održavati svadba. Još jedna sitnica – koja život znači…

Nastaviće se…

Foto: deaniemichelleevents.blogspot.com, owed.com, Autor: Ina Poljak

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:

Nema komentara još uvek. Budite prvi!

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>