Kako piškiti u venčanici?

Uvek ima par stvari koje ne možete da provalite vezano za svadbu, pitanja koja vam je neprijatno da postavite, dilema kako da napravite svadbu za pamćenje, stvari na koje niste ni pomislili, a treba da znate… Zato smo za vas prekopali sve moguće tekstove i forume na netu, pitali sve mlade iz okruženja šta bi volele da su znale, i od tada pravimo ove tekstove za koje se nadamo da su vam svojevrstan priručnik koji će vam pomoći da napravite venčanje za pamćenje. Jedno od najčudnijih, ali ne neopravdanih pitanja je kako piškiti u venčanici.

Pa da krenemo.

ZNAJTE DA NIJE LAKO

Računajte da će vam trebati vremena za to. Ako nosite sirena venčanicu, moraćete da je otkopčate, a to traje, tako da znajte da vam treba nekih 15 minuta, ako ste brzi i efikasni. Izgleda da nemamo magičan trik koji će to da ubrza, nego računajte da to traje.

PAZITE KAD IDETE U WC

Mi vam preporučujemo da do toaleta odete posle svih bitnih delova, govori, ceremonija, sečenje torte itd, tako da ne propustite važne trenutke. Obavezno idite u toalet pre nego što obučete haljinu uopšte.

PROČITAJTE I OVO: Gde u Beogradu naći venčanicu?

IMAJTE POMOĆ

GIF: Tumblr

Znajte da će vam trebati drugarica – najbolje kuma, da vas otkopča, da vam drži haljinu i da tera druge goste iz kupatila, ako morate da skidate haljinu skroz. Samo joj javite da joj je nažalost i to obaveza i da ne bude mrtva pijana, da se to ne bi loše završilo (recimo, da ne može da vas zakopča). Pokažite joj kako da zakopča haljinu i namesti krinolinu pre venčanja.

PROČITAJTE I OVO: Da li se venčanjem udajete i za njegovu porodicu?

AKO NOSITE KRINOLINU

Najlakši način da piškite u takvoj haljini, bez pomoći je da sednete okrenuti na drugu stranu, tj. noge ka vodokotliću.  Na taj način haljina neće upasti u šolju.

TOALET ZA HENDIKEPIRANE

FOTO: Pinterest

Ako prostor ima toalet za hendikepirane, možete i sami, ako nosite haljinu princeza kroja. Lakše će vam biti da se držite za onu šipku pored, imaćete više mesta za haljinu, a i mesta za deveruše, ako vodite i njih tamo gde i car ide peške.

HALJINA ZA PRESVLAKU

Ako vam ovo zvuči kao previše muke, nađite komforniju haljinu za presvlačenje i idite u toalet kao normalna osoba.

Eto, završili smo sa najčudnijim tekstom objavljenim na nasasvadba.rs. Sad možete i da pročitate neki od normalnijih blogova na ovom sajtu, ali verujte nam da će te nam biti zahvalni kada dođe veliki dan!

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:

Nema komentara još uvek. Budite prvi!

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>