DETALJ KOJI STIL ZNAČI: CVEĆE U KOSI

Pitate se kako da se izdvojite iz klasičnog svadbenog klišea i kako da izgledate moderno, nežno, sveže, ali ne kao po kalupu? Možete jednostavno dodati svojoj odevnoj kombinaciji malo cveća, ali ne u vidu bidermajera, već u kosi! Prelepo izgleda, osvežava, i dodaje nevinu notu celom “look”-u.

PROČITAJTE I OVO: NAŠE MLADE PRIČAJU O SVOJIM SVADBENIM FRIZURAMA

Ne ide uz velike venčanice sa krinolinom, već uz one jednostavnije, svedenije modele. Ako ste izabrale običnu belu haljinu, na hipi foru, cveće u kosi će biti predivan detalj. Inače, cveće su nosile Kejt Mos, Odri Hepbern, Natali Portman i Mila Jovović na svojim svadbama.

Mnogo lepše izgleda od onih frizura sa previše laka, lokni ili ne daj bože šljokica, a dobro se slaže uz opuštene frizure sa talasima koje možete i same  da napravite bez razbacivanja novca po frizerskim salonima. Sve što vam treba je malo volje i cveća.

flower-garland

Možete kupiti i vence sa veštačkim cvećem u raznim prodavnicama asesoara, a mnogo lepše izgleda prirodno cveće – bele rade, margarite ili poljsko cveće.

Ako vam se dopada ovaj trend, preporučujemo da se inspirišete uz ove tutorijale koje smo iskopali na You Tube-u.

AURORA IZ FILMA “MALEFICIENT”

Ako vam se dopala princeza iz ovog filma, možete da napravite njenu frizuru za svadbu. Pritom, stvarno je lako i nećete oštetiti kosu jer se lokne prave bez toplote.

MALO KOMPLIKOVANIJA PUNĐA

Ovaj look je inspirasan punđama sa revije “Dolce & Gabbana” i izgleda mnogo teže za pravljenje nego što jeste.

PRELEPA PLETENICA

Retko se viđaju mlade sa pletenicama, ali bez razloga. Ova frizura je divan izbor! Jedino što će vam biti potrebne ekstenizije ako nemate već jako dugu kosu.

Da li vam se sviđaju ove frizure?

 

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:

Nema komentara još uvek. Budite prvi!

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>