5 gluposti koje svaka mlada napravi pred venčanje

Iako u principu znamo šta ne treba da uradimo pred venčanje, neke stvari su jače od nas. Kao što Ajnštajn reče : “Samo su dve stvari beskonačne: svemir i ljudska glupost”. Pogodite koja je beskonačnija.

Tako su neke “gluposti”, iako su stvarno kompletne gluposti, deo našeg DNK i neizbrisive su.

Kao što su neke greške deo naše ličnosti, tako su neki glupavi “izleti u idiotluk” deo našeg venčanja.

Ovo je top lista 5 najvećih svadbenih gluposti.

“Ljubavi, da li si siguran?”

Venčati se je ogromna odluka u životu. Nije svaki dan dan kada ćete reći zauvek, pa je sasvim normalno da ćete se nesigurno zapitati, pa usput zbuniti i budućeg muža, pitanjem “dragi, jesi siguran”.

Onda će se i on zapitati, a na kraju će izbiti jedna ružna svađa, jer, naravno, NIKO nije siguran. Ipak, velika je stvar što uopšte ulazite u rizik da se to zapitate. Biće suza, pa seksa pomirenja, sve zato što vas mrzi da otkažete svadbu. Šala. Zato što se volite.

Poziv bivšem dečku

calling_the_ex

Pa kako da se udate bez telefonskog poziva sa pozivnim brojem “DAVNA PROŠLOST”. Koji će vaš motiv biti, ne znamo. Neko to uradi da bi se pozdravio od prošlosti, neko da bi još jednom rasplakao nesrećnika koji vam je davno slomio srce, a neko da kaže da je sve oprošteno. Onda ide red hitova u kafani – “Tu noć kad si se udavala”, “Udala se moja crna draga” i sl., što nas dovodi do sledeće omiljene gluposti…

Smrt u diskoteci

Nakon svađe zvane “Da li si siguran” i poziva Monstruoznom Švaleru, ide devojačko veče sa temom “Smrt u diskoteci”. To je ono kada se deset devojaka i buduća mlada ubiju od šarenih koktelčića u nekoj rupi gde su organizovale devojačko veče. Na svadbi mlada povraća, što svi blagonaklono gledaju misleći da je u blagoslovenom stanju. A nema ničeg blagoslovenog u mamurluku.

Izgladnjivanje

U proseku počinje sa izborom venčanice – mislite, ugojićete se na svadbi – SADA JE PRAVO VREME ZA DIJETU. Aham. Sve dok ne dođe “taj dan” i shvatite da vam cela kuća miriše na kupus čorbu (sreća pa se selite), te da vam je venčanica nekako oveća (hm, sreća i bes u isto vreme).

tumblr_lophn9jIiT1qhwsvmo1_500

“Sada će sve da se promeni”

Sastav sa temom “uplašite mladoženju”. Objasnite mu kako sada počinje bolji život – više ne morate da se trudite da budete seksi po svaku cenu, možda nabacite koje kilo, jer, on vas voli.  On takođe može da se ugoji. I da, bilo bi lepo da više ne troši na kafanu jer skupljate za bebu. Šta će mu drugari – sada ima vas! A ako vas prevari, kastriraćete ga. Neće više biti međ’ živima. Ali on to neće uraditi! Takođe, vaša mama će svake nedelje da pravi ručak, može i da prespava! Znaš ljubavi kako ti voliš njene sarme i dobronamerne savete!

Naravno, sve ovo će biti zaboravljeno jer vas mrzi da obavestite rodbinu i bivšeg dečka da nema svadbe se vi mnogo volite.

Anđela Popović

foto: Tumblr

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:

Nema komentara još uvek. Budite prvi!

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>