Venčanje iz snova u automobilu iz snova – 2. deo

Kao što smo i obećali, predstavljamo još pet automobila koji mogu biti deo vašeg bajkovitog venčanja. Oni su nešto luksuzniji nego prvih pet, a sigurni smo da će ti poslužiti kao dobra inspiracija za pronalaženje odgovarajućeg prevoza za taj tako važan dan

5. Bentley Flying Spur

 

5

Ovaj lepotan može da ubrzava neverovatnom lakoćom, a njegova unutrašnjost opremljena brojnim gedžetima čini ga jedinim od najboljih rešenja kada je u pitanju izbor automobila, pa makar i na jedan dan. Lakoća kojom se kreće, zahvaljujući svom W-12 motoru, činiće da se osetiš kao princeza u mnogo skupoj i lepoj kočiji, koju vuče 616 konja. Tom osećaju doprineće i unutrašnjost koja je ručno izrađena.

4. Rolls Royce Silver Dawn 1953

4
Ni manje ni više nego kraljevsko vozilo iz pedesetih godina prošlog veka, Rolls-Royce Silver Dawn napravljen je u srcu severne Engleske, od strane čuvenog proizvođača više nego luksuznih automobila. Njegova specijalno izrađena karoserija učiniće da se osetiš ako ne kao princeza iz bajke, onda sigurno kao član engleske kraljevske porodice… Manje od 800 jedinica ovog automobila je napravljeno, a njegova instrument tabla “pozajmljena” je od Bentley-ja.

3. Beauford Open Tourer

3

Proizveden pre oko sedamdeset godina, Beauford Open Tourer još je jedno impresivno vintage vozilo. On simbolizuje takozvano “zlatno doba” tridesetih godina prošlog veka, a njegov izgled i razoružavajući retro glamur učiniće da se osećaš kao diva iz pomenute epohe. On se i povezuje sa brojnim slavnim ličnostima tog doba, poput Klarka Gejbla, a ovako vremešan i fantastičan može da predstavlja sjajan simbol za trajnost i nešto što sa godinama postaje vrednije i bolje – baš kao što može da važi i za brak.

2. Aston Martin Vanquish

2

Mlada koja stiže u Aston Martinu definitivno je prizor koji se ne zaboravlja. To bi sigurno dovelo do onog “Vauuu” efekta, ali ne samo kod gostiju, već i kod svih onih koji bi se našli unutar ove lepote na četiri točka. Sa istorijom koja je duža od jednog veka i koja broji ne jednog, nego više verzija Džejms Bonda, sigurno je da je ovaj automobil sinonim za klasu. Sa krovom od karbonskih vlakana i mnoštvom tehnologije koja je unutar njega, fantastičan osećaj je zagarantovan.

1. Rolls-Royce Phantom

1

Ako tražiš vozilo koje je sinonim za eleganciju i sofisticiranost, tvoja potraga upravo je završena. On i jeste jedan od najpopularnijih automobila za venčanja, barem među onima koji taj jedan dan svog života žele da učine istinski posebnim. Njegov vanvremenski dizajn, isprepletan sa najprefinjenijim luksuzom, nešto je što se ne zaboravlja.

Foto: therichest.com, Autor: Ina Poljak

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:

Nema komentara još uvek. Budite prvi!

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>