Uradite ovo noć pre svadbe da vam venčanica stoji savršeno!

Mrzelo vas je da idete na dijetu pred venčanje ili da se bavite sportom? Da vas ne lažemo, nema te magije da se skine deset kila preko noći, ali – za jedan, dva cm – to već može, a pravi razliku!

Sve bismo mi da izgledamo kao Klaudija Šifer makar taj jedan dan, ali niko ne želi da se odriče kajmaka, palačinki, pljeskavica ni čokolade. Tako da – ta dijeta od sutra ne počne nikad, da ne pričamo o dijeti od ponedeljka. Pošto ono sutra koje počinje kuvanim jajima i grejpfrutom nikako da stigne, a ovo sutra kada se udajete stiže vrlo brzo, treba brzo uraditi sve što je u vašoj moći. Fotografije sa svadbe će se ipak gledati zauvek.

PROČITAJTE I OVO: Smršajte pred venčanje bez dijete!

I da počnemo, šta vam treba?

  • Najbitnije – plastična folija, kao na slici.
  • FOTO: www.safebee.com

    FOTO: www.safebee.com

  • Losion za telo ili krema, bilo koja, nije važno.
  • Piling za telo – ako nemate, napisaćemo kako možete da ga napravite
  • Glina za telo – možete kupiti u bilo kojoj kozmetičkoj radnji ili čak i ponekoj zdravoj hrani ili apoteci. Ako nemate glinu, možete koristiti i blato za telo, kokosovo ulje ili čak neko drugo ulje. Ne suncokretovo!

PROČITAJTE I OVO: Dijeta pred venčanje

Da počnemo. 

FOTO: .aswestumblealong.com

FOTO: .aswestumblealong.com

Prvo se tuširate. Dok ste u tušu treba da uradite dobar, jak piling tela. Ako nemate piling, možete ga napraviti tako što ćete u šolju morske soli, smeđeg šećera ili kukuruznog brašna sipati maslinovog ulja, i to toliko da se dobije malo gušća pasta. Trljajte i masirajte tom smesom oko minut, dva, tri. Odmah ćete primetiti da vam je koža lepša, zategnutuja, tonirane boje i da izgleda mlađe. Nakon što sve to isperete sapunom ili gelom za tuširanje ili samo vodom. Dobro umasirajte losion za telo da se lepo upije i da se koža hidrira i onda zapravo kreće prava akcija.

PROČITAJTE I OVO: Da li znate šta je “brideorexia”?

Namažite se glinom, blatom ili kokosovim uljem. Dobar, debeli sloj je najbolji.  Uzmite foliju i zamotajte deo koji želite da stanjite do sutra i koji ste prethodno namazali nekoliko puta. Potrudite se da bude jako stegnuto. Ovo možete raditi na svakom delu tela u zavisnosti gde želite da smršate – noge, guza, ruke, noge, sve može. Preko folije omotajte ćebence ili peškir ili se baš, baš toplo obucite. Ako imate električno ćebe, još bolje. Uglavnom, toplota je neophodna. Idite na spavanje tako umotani i dobro se ušuškajte i naspavajte za sutrašnju zabavu.

FOTO: www.ametisteja.lt

FOTO: www.ametisteja.lt

Sutra kada se probudite, bićete malo tanji na mestu gde ste primenili ovaj tretman. Istuširajte se i uživajte.

UKLJUČITE SE NA FORUM: Koje je vaše mišljenje o laserskoj liposuciji?

SAVET PLUS:

Popijte i dve šolje zelenog čaja dan pre venčanja. Nije baš da ćete od njega stvarno smršati (možda ako biste to radili svaki dan), ali pošto je zeleni čaj jak dijuretik izbacićete tečnost iz sebe. Samim tim, nećete biti naduveni, pa ćete delovati mršavije.

Ukoliko Vam se dopao ovaj tekst, slobodno ga podelite na vašem FB.

Srećno, javite nam rezultate!

 

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:

Nema komentara još uvek. Budite prvi!

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>