Ovaj savet o burmama će vas spasiti budućeg stresa

O tome kako izabrati burmu napisano je mnogo tekstova – te uzmite belo zlato, žuto zlato, roze zlato, izaberite prstenje da vam se slaže uz garderobu, nemojte mnogo novca da trošite na burme, savetuju da date na burme što više novca jer se one samo jednom kupuju… Još ste sigurno čuli debatu na temu ko kupuje venčano prstenje ili da li venčano prstenje treba ostaviti u prošlosti, jer zlato ne treba da bude simbol ljubavi.

Saveta na internetu je milion, ali niko vam ne priča o najvažnijem savetu za vaš budući lični mir.

Ne kažemo da gore pomenute stvari nisu važne – jesu. Burmu ćete, nadajmo se, zauvek nositi, i ona treba da se slaže uz sve što imate i da odražava vaš lični stil, a najbolje bi bilo da ne bude u nekom fazonu koji vam se neće sviđati za deset godina. Možda sad slušate pank, ali ne morate da ugravirate logo “Sex Pistolsa” na burmu.

PROČITAJTE I OVO: Kakve su burme u modi?

 

Photo: Alternative Wedding

Sve je to tačno, ali ima jedan važniji detalj koji možda ne morate da saopštite bračnom partenru – 40 % ljudi izgubi burmu u nekom trenutku života. To je prilično stresan događaj i može vas koštati dosta objašnjavanja, potrage, nerviranja i svađa sa partnerom. Mislite o tome na vreme. Pametno rešenje je – odmah kupite dve! Ili, izaberite model koji ćete lako zameniti ako vam burma sklizne sa prsta u bazenu, a da se to ne primeti. Zbog toga, možda nije pametno da optočite burmu dijamantima i rubinima, jer nećete biti spremni za taj trošak još jednom, ili ne daj bože, ni dvaput.

Bolje je kupiti dve burme za manje novca nego jednu preskupu – u ovom slučaju, kvantit je bolji nego kvalitet.

PROČITAJTE I OVO: Kako da odvedete neženju do oltara?

Dok nosite burmu, nemojte ulaziti u tuš ili more sa njom – skinite je dok su vam ruke namazane kremom, izbegavajte sve situacije u kojima vam burma može skliznuti ili budite ekstremno oprezni.

Photo: Weddbook

Još jedan važan savet – izbegnite burme pune dragog kamenja, preterano tanke burme, gravure na prstenju ili materijale koji nisu preterano kvalitetni. Tužan podatak jeste da nam se struk i prsti šire kako raste naš bračni staž, pa ćete kad tad morati da proširite venčano prstenje. Odlučite se za model koji će vam omogućiti da odradite neophodne prepravke bez da potpuno uništite vaše simbole ljubavi koji će vam brutalno tačno svaki dan govoriti da se ste možda malo buculi.

Najbolja ideja bi bila da izberete što jednostavniji model koji će vam se dopadati i sada i za 50 godina.

Da li i vi imate neki bitan savet? Podelite ga sa nama u komentarima!

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:

Nema komentara još uvek. Budite prvi!

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>