Kako odvući zakletog neženju do oltara

Desilo vam se sledeće – zaljubili ste se u zakletog švalera, nekrunisanog kralja splavova, šampiona u ispijanju rakije, rak ranu svih lokalnih devojaka. Svi vas upozoravaju – “ovo se neće dobro završiti”. Vas, kao i svaku zaljubljenu ženu – baš briga!

Ipak, ne želite da budete samo broj, šta više, odlučni ste da ga zauvek zadržite. Kako?

Tu smo da vam pomognemo i u ovoj suludoj nameri.

RAZMISLITE DA LI VAM JE TO POTREBNO

tumblr_mdgldc5SVV1rpx5q9

Nećemo vam dugo dosađivati, znamo da ima ko će, ali razmislite da li vam je potrebno da  imate muža koji dolazi kući pijan, troši platu na splavovima umesto na porodicu, potuče se tu i tamo, misli da je pivo sirup za kašalj, a deci objašnjava da nema zdravlja bez jutarnje rakije. Ako mislite da ga promenite, razmislite da li vredi da nekog menjate, kad ima muškaraca koji su već takvi i sami jer mi blesave žene jurimo švalere. Ako i dalje mislite da je to potrebno, makar budite spremni na ono što vas čeka i nemojte da se žalite kad vas stigne sudbina.

PROČITAJTE I OVO: Koliko dugo treba da traje veridba

SAD, NA KOVANJE PLANA – BUDITE KUL

Kada to kažemo, ne mislimo da budete Džejms Din, već da sakrijete svoje namere. Neka on misli da ste vi jednako neozbiljni koliko i on. Tako neće odmah dići zaštitne zidove zvane “neću da se ženim”. Upamtite da ovaj dečko liniju održava bežeći od obaveza, tako da – budite kul. Osim toga, kada provodite vreme zajedno, budite opušteni i zabavni.

BUDITE FINI

tumblr_lu3rqmqwxX1qll6ypo1_500

Od tog “opušteno i zabavno”, on će sigurno početi da vas uzima zdravo za gotovo. Ali, to nije loše. To je ključ sistema da ga uhvatite. Kada postane bezobrazan – dogovorili ste se da vas pokupi u sedam, a on vam javlja da dođete sami u deset, vi se izvinite. Da, dobro ste pročitali. Uz najširi osmeh i najljubazniji ton pun žaljenja se izvinite zato što ste zaboravili da je drugu rođendan i vi morate da idete. A ne možete ni sutra? Može četvrtak? U četvrtak će vas pokupiti i biti znatno finiji. Ponovite vežbu svaki put kad vas uzme zdravo za gotovo. Izviiiiniiiii, ali ne može tako.

PROČITAJTE I OVO: On nikako da zaprosi, šta činiti?

BUDITE OPUŠTENIJI OD NJEGA

Nemojte da spavate kod njega. Pravo kući posle… filma. Kada izlazite zajedno, nemojte da sedite u ćošku i da pijete bezalkoholni koktel na slamku. Mora da vidi da ste jednaki igrači.

NEMOJTE GA ZIVKATI

Foto: Miss Sixty

Foto: Miss Sixty

Budite pametni. Nemojte mu ljubomorisati, dramiti ili se ponašati kao da ste u pms-u. Pustite ga da radi šta mu se radi. Uvek budite srećni kada dođe, nikada tužni kada ode. Zbog toga što vidi da se ne bojite da će vas ostaviti ili prevariti, on to neće ni raditi.

U nekom trenutku, posle par meseci, on je zaljubljen. Na vama je samo da imate strpljenja i nastavite sa ovom taktikom – zaprosiće vas sigurno. Samo još jednom razmislite da li vam je to potrebno.

 

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:

Nema komentara još uvek. Budite prvi!

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>