Novogodišnji pokloni za vašeg muža

Ženama je sigurno lakše kupiti poklon – nakit, kreme, parfemi (i kad se ženi ne dopada parfem, voli da ređa bočice u kupatilu), lak za nokte… Ali, muškarci se (uglavnom) ne šminkaju, ne rade manikir, ne nose mnogo nakita i žene polude kada treba da im izaberu poklon. Sa razlogom. Ipak, smislili smo nekoliko ideja među kojima se bar jedna odnosi na vašeg muža, a nadamo se i da će neka odgovarati vašem budžetu.

KARTE ZA UTAKMICU

Postoje razne utakmice, pa će karte koštati manje ili više, a ako vaš muž voli sport, karte za derbi ili čak i tekmu lokalnog tima će ga sigurno obradovati. Još i ako organizujete da povedete i par njegovih ortaka, pa to je potpuno ludilo.

ULJE ZA BRADU

Ako ste u braku sa homo hipsterikusom, ulje za bradu će ga sto posto raspametiti.

FOTO: Shutterstock

LUKSUZNA MASAŽA

Evo jednog poklona koji će svakog na planeti obradovati, a ako nemate novca za neki skupi spa tretman, možete napraviti atmosferu i svog muža same iznenaditi.

PROČITAJTE I OVO: Najbolji pokloni za svatove

PATIKE ZA FUDBAL

Ako vaš muž igra fudbal sa drugarima svake srede, možda ćete ga baš oduševiti novim patikama za fudbal.

ČLANARINA ZA TERETANU

Već mesecima priča da će da krene da vežba, čim (ubaci izgovor)? Vreme je da ga saterate pred svršen čin. Uplatite mu teretanu i naterajte ga da krene da brine o sebi.

MANŽETNE

FOTO: Style Makerz

Ako vaš muž često nosi odela zbog posla, možda će manžetne biti pun pogodak. Ne moraju da budu mnogo skupe, a manžetne su zaista odličan detalj.

KOŽNI KAIŠ

Kupite najjednostavniji kožni kaiš, igrajte sigurno – to je nešto što će mu sigurno trebati, a kupite da bude iste boje kao cipele koje najčešće nosi.

PROČITAJTE I OVO: Zašto je važno da žena bude finansijski nezavisna

ALAT 

Ne biste verovali koliko je alat skup – ako voli da majstoriše, ceniće sigurno da ga spasite jednog troška.

CIGARA

Možda ste udati za ljubitelja kubanskih cigara – sigurno ćete ga obradovati ako mu baš za Novu godinu kupite jednu! Za takvog muža, dobar poklon je i humidor, sekač za cigare, šibice za cigare, futrola za cigaru…

FOTO: Pinterest

HOBI MATERIJAL

Umetnik? Nabavite mu dobar set tempera, četkica, štafelaj, paletu… Možda čak i kurs slikanja? Imate gomilu opcija!

EKSTREMNE AVANTURE

Ako vam je muž zavisnik od adrenalina, priuštite mu bandži džamping, iskakanje iz aviona, rafting ili možda kamp za opasne momke.

FOTO: Event High

ŠTA DA MU NE KUPUJETE:

Zaobiđite duhovite, isfurane poklone koji na kraju završe u garaži poput statue na kojoj piše “najbolji muž”, plišanih meda na kojima piše “volim te”, privezaka za ključeve u obliku dva dela jednog srca… U 2018. hrabro bez patetike!

 

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:

Nema komentara još uvek. Budite prvi!

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>