NEMATE DEČKA? U Japanu se možete udati samu za sebe!

Ako ste mislili da je u Srbiji sve moguće, šta biste tek onda rekli za Japan? Oni bizarnost uvek odvedu na potpuno novi nivo. Naime, za sve one koji maštaju o svom venčanju, ali nisu raspoloženi za odgovornosti koje nosi brak ili jednostavno nisu našle pravog, u Japanu se organizuju solo venčanja. Ideja je sledeća – organizuje vam se cela svadba, ali bez mladoženje.

Bizarna ponuda agencije Circa Travel brzo je postala viralni hit, a oni nude da organizuju celo venčanje u kom ćete u centru pažnje biti isključivo – VI.

– Počeli ste 2015. godinu kao singl devojka, a još ste odvajkada isplanirali kako želite da vam izgleda venčanje? Ili prosto sanjate da obučete tradicionalni japanski kimono, a još nikako da vam se pruži prilika? Postoji rešenje za vas! Cerca Travel svim devojkama koje žele da budu mlade nudi priliku da imaju sopstvenu svadbu i bez uplovljavanja u bračne vode! –

Foto: Cerca Travel

Foto: Cerca Travel

Predsednik ove firme je u zvaničnom izveštaju rekao da je ova ponuda osmišljena kako bi poboljšao samopouzdanje singl Japanki.

– Radi se o dvodnevnom aranžmanu u Kjoto-u, gde prvi dan dame biraju svoju venčanicu i tome slično, a sledećeg dana prolaze kroz svoju bajku – ,pojasnio je ovaj kreativni direktor.

Ova ponuda takođe je namenjena i damama koje su udate, ali nisu imale svadbu kakvu su htele, ali i onima koji prosto nemaju nikakvu nameru da se udaju – a to je u Japanu rastući trend.

Foto: Cerca Travel

Foto: Cerca Travel

Ako ne želite same da večerate, agencija će vam srediti i dejt.

U čitavu ponudu je uključena venčanica, šminka frizura, mali foto album, slike na USB uređaju, kao i stilisti.

Inače, Japanci su možda najusamljenija nacija – mladi se sve teže odlučuju na brak, te se očekuje da će se populacija Japana gotovo prepoloviti do 2070. S tim podatkom, ovakva bizarna ponuda i ne čudi mnogo.

Ipak, čak trećina žena koje su koristile ovu odluku su udate žene koje nisu zadovoljne kako im je izledalo venčanje.

Direktor firme priznaje i da je bilo onih koji su rekli da bi im korišćenje ovakve usluge bilo čudno, te da bi se osetili usamljeno i patetično.

Šta vi mislite o svemu ovome?

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:

Nema komentara još uvek. Budite prvi!

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>