Najkraći celebrity brakovi

Kada brakovi anonimnih ljudi odu dođavola, uvek mogu da se uteše brakovima slavnih koji retko traju duže od dve sezone njihovih TV serija. “Mi smo makar izdržali dve godine”. Svakako skida pritisak činjenica da i od nas uvek ima gorih. Šta god da se desi, sigurno ne možete biti gori od ovih pet parova.

Kim Kardašijan i Kris Hamfriz

Nakon pompezong venčanja od 18 miliona dolara, brak slavne starlete doživeo je kraj nakon samo 72 dana. Razlog razvoda: On je želeo da živi u Minesoti, a ona u Los Anđelesu. “Stvarno sam se nadala da je ovaj brak zauvek, ali nekada stvari ne ispadnu onako kako smo planirali”, rekla je Kim povodom razvoda. Zauvek ili 72 dana – bila je blizu.

Dru Barimor i dva nepoznata srećnika

drew_barrymore_tom_green_081510_m

Dru Barimor je imala čak dva “braka za poneti”.  Sa Tomom Grinom je ljubav trajala ČAK pet meseci. 1994 se udala za vlasnika jednog restorana, a razvela se nakon samo 29 dana.

Pamela Andreson i Kid Rok

kid_rock_pam_anderson_081510_m

Seks simbol devedesetih se udala za bad-boy ikonu Kid Roka u San Tropeu noseći samo bikini. Razveli su se nakon 4 meseca.

Britni Spirs i Džejson Aleksander

brit_alexander_081610_m

Sećate se prvog braka Britni Spirs? Ne seća se ni ona, jer je taj brak trajao samo 55 sati jedne pijane noći u Las Vegasu.

Dženifer Lopez i Kris Džad

chris_judd_jennifer_lopez_081510_m

Dženifer Lopez voli brak i u njega veruje. Koliko voli brak pokazuje i činjenica da je u braku bila tri puta. Sa Kris Džadom je bila u braku 9 meseci, sa plesačem Ojani Noom godinu dana, a sa Mark Entonijem čitavih nekoliko godina.

Opušteno. Ne možete biti gori od ovoga.

Anđela Popović

foto: Tumblr, The Friskey

 

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:

Nema komentara još uvek. Budite prvi!

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>