Najbogatije udate Srpkinje

Odnos na relaciji novac-brak je uvek opasna zona za diskusiju. Ali stvari se mogu pojednostaviti na sledeći način.  Ako je novac jedan od glavnih uzroka za razvod, zašto je čudno ako je isti taj novac jedan od glavnih razloga i za brak? U ovoj priči vlada nekoliko stereotipa. Na primer da se bogato udaju isključivo žene koje imaju površna interesovanja kao što su šoping, moda i šminka. U realnosti, uspešni i ostvareni muškarci za brak biraju zanimljivu ličnost koja će njegov život upotpuniti i učini uzbudljivijim. Od žene očekuju da se uklopi u njegovu sliku života, da sa njim deli zajedničke interese, ciljeve i vrednosti. Muškarcu je potreban neko ko će ići u korak sa njim.

Baš kao u sportu, umetnosti ili politici u svetu imamo istaknute reprezentativne predstavnice i kada je reč o kategoriji bogata udaja. Navešćemo najuspešnije i najistaknutije.

PROČITAJTE I OVO: Da li ste znali da se, sa promenom prezimena, menjaju i otisci prstiju?

bernie-and-slavica-ecclestone-divorce-in-58-seconds-4928_1

www.forum.hr

Slavica (Radić) Eklston

Danas je najverovatnije najbogatija Srpkinja u Evropi zahvaljujući braku sa Bernijem Eklstonom vlasnikom Formule 1. Brak između supružnika među kojima je vladao veliki nesklad kako po pitanju razlike u godinama i visini tako i po pitanju temperamenta, trajao je 23 godine. Nakon razvoda Slavici je pripalo 1,12 milijardi dolara. Zahvaljujući tome ubedljivo je prva na „Tajmsovoj“ listi najbogatijih razvedenih žena na svetu.

ekstravagantna vjencanja04

zena.hr

Sandra (Nikolić) Meljničenko pre udaje stekla je bogatu karijeru u modelingu i šoubiznisu. Udata je za ruskog milijardera Andreja Meljničenka. Njegovo bogatstvo procenjuje se na 8,5 milijardi dolara, čime zauzima 97. mesto na „Forbsovoj“ listi najbogatijih ljudi sveta. Deveti je najbogatiji čovek u Rusiji. Biti u braku sa ovim čovekom znači da će na venčanju goste zabavljati Vitni Hjuston i Kristina Agilera, te dobijati poklone kao što su jahta (deveta po dužini na svetu vredna 180 miliona evra), ostrvo na Maldivima, penthaus u Njujorku vredan 10 miliona evra, privatni avion i td. Voli modu, na revijama ima VIP status jer je sa većinom kreatora prijatelj. Rodila je devojčicu u istoj bolnici u Nici u kojoj je Anđelina Džoli rodila blizance.

Jelena_Jakovljevic_i_Saidu_Bin_Drai_foto_Privatna_arhiva_505811502

www.story.rs

Jelena (Jakovljević) bin Drai 1998. godine osvojila je titulu najlepše Jugoslovenke, nakon čega se niz godina uspešno bavila manekenstvom. Na vrhuncu svoje popularnosti 2003. godine upoznala je Saida bin Draija, bogatog naslednika čije bogatstvo se procenjuje na 2 milijarde dolara. Njegov otac je bio premijer i glavni za pravosuđe Emirata više od 40 godina, a njegova baka je bila udata za princa od Šarže, pa tako Said ima porodične veze i sa kraljevskom porodicom. Udajom je promenila veru, majka je troje dece, mužu je jedina žena na šta je veoma ponosna jer on po islamskom običaju ima pravo na više žena. Vlasnica je lanca kozmetičkih salona i luksuznog obdaništa za decu u Dubaiju. Njeni uspesi potvrđeni su nagradama i priznanjima. Proglašena je za poslovnu ženu godine u Dubaiju i dobitnica je priznanja Hello magazina za humanitarni rad u Srbiji.

Suština partnerskog odnosa je da partneri izvlače ono najbolje jedno iz drugog, da se zajedno razvijaju i postaju bolje osobe. Uz novac je uvek lakše, zar ne?

Autor: Ljiljana Lazić

Foto: oivietnam.com

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:

Nema komentara još uvek. Budite prvi!

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>