KUPITE PINGVINA: 7 bračnih saveta jednog desetogodišnjaka

Oskara Vajld, veliki engleski književnik, jednom prilikom je rekao da nije dovoljno mlad da bi sve znao. Da je bio u pravu, uveriće vas i ovo pisamce u kom je jedan petak dokazao da o braku više zna od većine odraslih ljudi. Itan ima samo 10 godina i ide u peti razred, ali ako do svoje svadbe ne zaboravi šta je jednom savetovao odraslima, sigurno je da će ovaj mali biti sjajan muž jednog dana. Itan je ove savete napisao za venčanje svoje drage učiteljice i njenog muža policajca, a mi vam ga prenosimo u celini.

Pa da počnemo:

BRAČNI SAVETI ZA MLADENCE

Pisao Itan; Godina: 1o; V razred

Čas matematike kod gospođe Rikus

Draga gospođo Rikus i policajac Majk, 

1. Uvek uradite kako kaže gospođa Rikus, tako je najbolje, verujte mi.

2. Uvek platite osiguranje za auto.

3. Nikada nemojte reći gospođi Rikus da je debela! Nikada!

4. Nakon medenog meseca idite na pljeskavice sa sirom u Džinozu u Filadelfiji. Verujte, najbolje su!

5. Kupite ljubimca pingvina. Zabavni su!

6. Ako živite u opasnom komšiluku, nosite ručni pištolj. (Pretpostavljam da policajac Majk može da se pozabavi time)

7. Srećno i zabavljajte se!”

Foto: Reddit

Foto: Reddit

Šta reći, osim da je mali genijalan! Mislimo da je za uspešan brak najvažnije poslušati Itanov peti savet, jer uopšte ne znamo na šta bi taj brak ličio ako nemate pingvina. Nikad nismo čuli da se neko ko ima pingvina ikada razveo, tako da je ovaj petak sigurno u pravu. Osim toga, probajte da zamislite bračnu svađu u kojoj lete tanjiri, a pingvin sve to posmatra sa strane. Mi ne možemo, ne znamo za vas. Nikada nismo čuli da se tako nešto dogodilo.

Takođe, ne možemo dovoljno puta da podvučemo koliko je važno da se dobro zabavljate. Što se bolje provodite zajedno, to će vam brak biti lepši, iako nekada u životu ljude ponesu obaveze i odgovornost. Idite na večeru bar ponekad, ili još bolje idite u kafanu u naručite omiljenu pesmu.

Da su deca krajnje genijalna, dokaza je ovaj klinac, tako da gajite dete u sebi i volite  kao da nikada niste odrasli. Nije loše podsetiti na reči devojčice iz emisije “Kefalica” koja je takođe imala prilično bistra zapažanja o ljubavi:

Gif: Tumblr

Gif: Tumblr

„Prosto ne znam kako se ljubav zbiva oko nas… Prosto možeš da padaš u nesvest od ljubavi.

LjUBAV JE: Kad deliš kiflu na dva dela. Kad daš liz, kad deliš gumicu na brisanje na dva dela. Nekad neki ljudi uključe mozak, pa onda znaju da im je simpatija najbolji prijatelj. Joooj, ja sam se zaljubila…  U Stanka… Simpatija je kad se neko mnogo voli i onda ne možeš da odbiješ tu ljubav. Samo znam da se odjednom desila ljubav, ALI NE ZNAM ODAKLE SE STVORILA! “

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:

Nema komentara još uvek. Budite prvi!

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>