Hoćete da budete originalna mlada? Evo kako!

Ceo život idete na svadbe, videli ste bar pedeset nevesti, a sve su izgledale potpuno isto. Sada je red na vas, pa biste želeli da se izdvojite iz mora istih žena. Kako? Za početak, treba napomenuti da nije ništa strašno ako se ipak odlučite da budete tradicionalna mlada – bela haljina, veo, štikle… Sve je to ok. Ali, ako se ipak odlučite da budete nešto originalniji, onda se ne plašite da kršite pravila mode i tradicije!

 

NE ZABORAVITE KO STE

Inkorporirajte svoj modni identitet u vaš svadbeni izgled. Ako ste do sada nosile martinke, ne morate danas da odustanete od te ideje, nosite martinke na svoje venčanje i to sa najklasičnijom haljinom!

Ako ste uvek volele da pokazujete noge, danas ne morate od toga da odustanete! Nađite haljinu koja je kratka ili čak kratka napred, a pozadi ima trap.

Ako ste vozile rolere strastveno, dofurajte na rolerima do matičara – ali uvek ostanite dosledne sebi.

To je bilo i ostalo jedino pravilo u modi, a i u životu, koje nešto znači.

NE MORATE DA NOSITE BELO

Haljina u boji je sigurno najlakši način da se izdvojite, a ima toliko haljina u boji koje potpuno oduzimaju dah. Ako ipak želite da izgledate romantično, odlučite se za pastelne tonove – svetlo roze, puder roze, bejbi plavo, bež, sivo, lila…

PROČITAJTE I OVO: Venčanica u boji

Foto: Pinterest

Toliko je opcija pred vama ako ostavite tradiciju po strani. Inače, da li ste znale da bela haljina ne simoliše nevinost, već bogatstvo?

PROČITAJTE I OVO: Zašto su venčanice bele?

ŠMINKA JE POLA POSLA

Foto: Pinterest

Ne morate da se odlučite za tipičan izgled – zašto ne biste uradile nešto samo jednom? Potražite inspiraciju na pistama – šminka je jeftin način da izgledate kao da redovno nosite visoku modu.

FRIZURA

Foto: Pinterest

Uradite nešto ludo. Ako ste hipi, stavite bele rade u kosu. Ako ste pankerka, jedan pink pramen može da izgleda strava! Kratka dečačka frizura? Uvek u modi, a i dalje šokira. Pustite mašti i frizerki na volju.

PROČITAJTE OVO: Cipele za visoku mladu

CIPELE

Foto: Pinterest

Starke više i nisu originalne, nosi ih i Ceca, ali šta vas briga ako ih volite. Ne preporučujem baš Crocks, ali sve ostalo dolazi u obzir.

DETALJI I DRUGE IDEJE

Možete nositi kožnu jaknu preko venčanice. Možete nositi nakit u boji. Možete se odlučiti za kožni kaiš sa nitnama preko klasične venčanice. Svet mode je igralište, a na vama je da se igrate, eksperimentišete i budete svoje.

Samo budite opuštene, ne brinite ništa, budite svoje – već ste našle nekog ko vas voli baš takve kakve jeste.

Srećna svadba drage dame!

Foto: Pinterest

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:

Nema komentara još uvek. Budite prvi!

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>