BRAK I HOROSKOP: Ovo su najbolje astro-kombinacije

Rekli da verujete u horoskop ili ne, sigurno vam bar tu i tamo proradi radoznalost pa pročitate šta zvezde poručuju makar uz kafu. Koliko god bili skeptični, makar usputno svi ponekad iz dosade bar pročitamo svoj horoskop u novinama, a mnogi skeptici su promenili mišljenje kada su pogledali svoju natalnu kartu i tu saznali svašta o sebi što je bilo neverovatno precizno tačno. Ima i onih drugih, koji bez da saznaju šta im zvezde poručuju ni ne prave ozbiljne odluke, ali i onih u sredini koji nit’ veruju, nit’ ne veruju.

Ipak zanimljivo je da jedan mali Mesec na Zemlji određuje plimu i oseku, pa je teško pomisliti da mnogo veće planete ne utiču na nas bar malo. A šta zvezde misle o braku?

Neki znaci su skloniji braku i vezivanju, poput Bika i Jarca, dok drugi spadaju u grupu neuhvatljivih, poput Vodolije.

Pa koje su to najbolje bračne kombinacije po horoskopu?

Pročitajte u tekstu!

OVAN

Ovan će se najbolje u braku slagati sa Lavom ili Vodolijom. Lav će uspevati da prati tvrdoglavu i dinamičnu prirodu Ovna, a veza će biti puna strasti. Vodolija će moći da drži interesovanje Ovna koji vrlo brzo gubi interes i vrlo je brzoplet, dok je Vodolija neuhvatljiva i inovativna, pa uvek iznenađuje Ovna. Druge dobre kombinacije su Blizanac, Strelac, Škorpija.

BIK

Bik je stabilan znak koji voli brak i prodicu, pa će Biku najbolje odgovarati emotivni Rak, uvek privržen gnezdu. Jarac će takođe biti dobar izbor, ako nauče da kontrolišu svoje rogove. Druge dobre kombinacije su Devica, Škorpija i Ribe.

BLIZANAC

Ovakvom znaku koji se odlikuje inteligencijom i nestabilnošću dobro će odgovarati Lav i Strelac – dinamični i vatreni znaci koji neće mnogo da se naljute kada Blizanac odluta u mislima ili ugasi telefon. Sa Vodolijom se lepo razume, a kako su oba znaka “pobegulje”, nikad im neće biti dosadno, međutim teško će se zadržati se u obavezi dovoljno dugo za brak.

Foto: Wacker

Foto: Wacker

RAK

Rakovi su privrženi familiji i vrlo su senzibilni, pa im treba neko stabilan ko ih neće povređivati. Dobar je izbor Bik, ali i Jarac. Privlačnost postoji i sa Škorpijama, ali je to opasna konekcija zbog ogromne strasti i Škorpijine nestalnije prirode.

LAV

Strastvenoj prirodi potreban je neko ko će moći da ih prati – a to će biti Ovan, Strelac, Blizanac ili Vodolija. Ovan i Lav će mati strastvenu i burnu vezu, dok će im Strelac možda malo povrediti njihovu ogromnu sujetu, ali će im i držati pažnju i biti većni izazov.

Foto PrinceLauder/Vogue

Foto PrinceLauder/Vogue

DEVICA

Ovom pedantnom znaku potreban je neko stabilan i emotivan, a takve osobine mogu pronaći u Biku, Jarcu i Raku. Device su obično dobri bračni partneri, a privlače ih i Blizanci, sa kojima imaju kratke i fatalne susrete.

VAGA

Zavodljivoj Vagi uvek je zanimljivo da flertuje i zavodi i dugo joj treba da se odluči na brak. Ubedljivo najbolji izbor za Vagu biće Vodolija, sa kojom će se lepo razumeti i koja je najmanje posesivan znak zodijaka, pa neće obraćati mnogo pažnje na Vagine bezazlene flertove. Drugi dobri izbori su – Lav, Blizanac, Vaga i Devica. Vage svakog mogu da zavedu i sa svima mogu lepo da funcionišu, ako im se ostavi dovoljno lufta.

ŠKORPIJA

Posesivnoj i strastvenoj Škorpiji treba neko ko će im držati pažnju, ali ne izazivati ljubomoru. Takvi su Bik, Rak i Ribe.

STRELAC

Avanturističkom duhu je potreban partner koji ih neće gušiti i moći će da bude njihov musketar i da se spakuje i ode na romantičan vikend za 20 minuta. Takvi su Ovnovi i Lavovi, a lepo bi se slagali i sa Blizancima i Vodolijama.

12b0d3ba547086658a585a6a98bda896

JARAC

Jarac je dobar bračni partner kojem je potreban stabilan saputnik. Dopašće im se pedantnost i štedljivost Device, a dobri su izbori Rakovi, Bikovi i Škorpije.

VODOLIJA

Najveće neženje zodijaka čiji se intelekt meri sa genijalnošću, privrženiji su nauci nego kući, a imaju i mnogo prijatelja. Nikako ne treba gušiti njihovu prirodu, pa su dobri spojevi sa Blizancima, Ovnovima, Strelčevima i Lavovima – svima koji će ih inspirisati, ali i dati dovoljno ličnog prostora. Dobro se slažu i sa Vagama.

RIBE

Emotivni i krhki, važno je da nađu nekog ko će plivati sa njima i neće ih povrediti. Složiće se sa Rakovima, Škorpijama i Jarčevima.

Ako vas zanima konkretna kombinacija, pitajte nas u komentaru!

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:
Komentari (1)
  1. Crnka

    Ovan zensko i riba musko?

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>