6 stvari koje treba da prećutite i mužu

Postoje dve kontradiktorne poslovice: ” Ćutanje je zlato” i “Iskrenost je osnova svake dobre veze”. Kako ih pomiriti? Tako što nećete lagati, ali nećete ni baš sve istrljati mužu. Naravno da sve delite, ali čak ni on ne želi sve da zna. U kojim situacijama je najbolje staviti prst na usta i reći “Ššššš”? Saznajte dalje u tekstu.

Ne podnosite njegovu majku

Ovo priznanje nikom neće doneti nikakvu korist. Šta više, ne morate ni da je spominjete. Naravno, vi mislite da ona zabada nos svuda, da ima preugačke crvene nokte za svoje godine, da je dosadna, nekulturna i naporna. Ali ne morate reći sve što mislite. Ne baš sve.

secret

Tajna vaše drugarice

Kada vaša drugarica sa vama podeli tajnu, podelila ju je sa vama a ne sa vašim mužem. Njega to verovatno i ne zanima mnogo.

tumblr_mazzouz7w21qaruxco1_500

Flertovali ste

Dok god nije bilo ništa više od flerta, priznanje će ga samo bespotrebno zabrinuti. Sve dok je flert bio “radi sporta”, a ne sa namerama za prevaru, bolje je da ćutite.

tumblr-secret

Slučajno rasipanje novca

Kupili ste cipele koje vam nisu baš potrebne, a nisu ni baš jeftine. Dok god to niste učinili sa novcem od kojeg je on nameravao da uradi nešto korisno, bolje je da ćutite. Ali nemojte da vam pređ u naviku!

large

Čavrljanje sa bivšim

Bivši vas je dodao na Facebook i razmenili ste dve tri reči – možda je bolje da to prećutite. Opet, nemojte ulaziti u neki dublji kontakt jer to ne bi bilo fer prema vašem dragom.

Njuškanje

Malo ste mu proveravali history na pretraivaču ili čitali njegove poruke? To je stvarno ružna i glupa navika i bolje je da je se rešite. Do tada, bolje da to prećutite jer će se naljutiti. Čak i ako ste nešto našli, samo razmislite šta bi našao on da je tražio. Jezik za zube.

Ćutanje ponekad i jeste zlato.

Foto: Tumblr

Anđela Popović

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:

Nema komentara još uvek. Budite prvi!

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>