Znaci da je spreman za brak

 

 

Muškarci i brak – često su dva nespojiva sveta. Uglavnom se svako zapita kako se uopšte desi da se ta dva sveta spoje i šta to navede muškarca da se uopšte oženi, kada se već toliko boje vezivanja i ostavljanja momačkog života. Hoćete odgovor? Nemamo pojma. Iako su oni robovi svoje sopstvene slobode, često se i desi da se jednog dana jednog dela sloboda i odreknu i stanu na “ludi kamen”. Kako prepoznati da se taj dan bliži, možete saznati dalje u tekstu.

Dosadilo mu je samovanje

Više nema toliku jaku želju da se napija svakog vikenda i ne žali da se posveti jednoj ženi zauvek. Dosadilo mu je da kupi brojeve po kafićima i već polako podrugljivo govori o drugarima koji svaki dan menjaju žene. Rađe bi jeo čips i gledao filmove nego išao kući kolima hitne pomoći zbog količine alkohola u organizmu. Ako svog milog prepoznajete u ovom opisu, dan kada će hteti da se venča je blizu.

groom_style

Finansijski je nezavisan 

Ima gde da živi i svoj “kakav-takav” posao. Ne mora da pozajmljuje pare od prvog do prvog, a povremeno da nešto i svojim roditeljima. Svoje ambicije je skoro sasvim ispunio i ne juri više vetrenjače. Jasno mu je da ipak neće biti Ronaldinjo, već je realniji. Ima normalan stav prema novcu i ne ostavlja više celu platu u kafani. Ima novca dovoljno da sebi, a možda i detetu obezbedi normalan život.

0502051059561father_and_son

Shvatio je da želi da bude otac

Čežnjivo gleda decu svojih prijatelja. Iako do skoro bebe nije ni primećivao, sada su mu postali naprasno slatki. Ponekad i kaže nešto poput “kako bih ja voleo jedno naše” ili “mene je moj otac vodio na Zvezdine utakmice, pa ću i ja sina uskoro”. Ako želi da bude otac, verovatno će uskoro želti da bude i suprug.

Ne čini te nesrećnom

Iako ponekad imate periode svađanja, on te uglavnom usrećuje. Ne igra nenormalne psiho igrice, ne menja mišljenje na pet minuta. Zna da te voli, a to znate i ti i tvoji prijatelji i vaše porodice. Ne vara te i ne mulja. Jasno ti stavlja do znanja da si ti ta koju želi pored sebe i ne želi da gleda tvoje suze. Ne ponaša se kao derište od 15 godina. Jednom rečju – on i njegove emocije su stabilne.

001-Daily-Inspirations-28

Ti si u njegovoj budućnosti

Planira vašu budućnost već dugo. Njegova rečenica nije “za deset godina ću…” već “za deset godina ćemo”. Sve što je počinjalo sa “ja” sada počinje sa “mi”.  Zna da si ti jedina za njega i da tu nema sumnje. Želi da sa tobom ostari, već zamišlja vašeg psa i klince, a na telefonu je skinuo aplikaciju koja mu je pokazala kako ćete izgledati za trideset godina – i dopada mu se. Želi da ga ugojiš i voli tvoje sarme. Kaže da bi mogao da ih jede svake nedelje do kraja života.

fashion-dhani-harrison-wedding-7_151552754057

Poštuje te

Nije u pitanju sam sjajan seks i zaljubljenost. Vi se poštujete. Ponosan je na tebe i tvoje zanimanje, na tvoj izgled i karakter. Uvek ponavlja da nije mogao da nađe bolju od tebe. Razume kada ti kažeš “ne” i to poštuje.

Ako ste svog dragog prepoznale u ovim kratkim opisima, verovatno je da se dan svadbe bliži i da ćete češće posećivati naš sajt 🙂

Ako niste, možda je vreme da produžite dalje i nađete nekog čiji su snovi slični vašim.

Srećno!

Foto: Tumblr; Autor: Anđela Popović.

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:

Nema komentara još uvek. Budite prvi!

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>