Zadržite interesovanje muža i nakon svadbe! (GIF)

Na žalost, često smo svedoci situacije u kojoj su dvoje zaljubljeni kao vrapci, a onda se venčaju i sve ode dođavola. Muž prestane da osvaja svoju suprugu, ugoji se deset kila, počne sve više da izlazi bez nje, ne daj bože – i da je vara.

Često tako dođe i do razvoda. U braku se svi malo opuste i to je normalno, ali nema žene koja voli da se oseti zapostavljeno. Opet, i tu se treba ograditi – i život i brak imaju svoje faze i nekad ćete biti više, a nekad manje zaljubljeni jedno u drugo. Ipak, mnogo je bolje sprečiti nego lečiti.

Evo par jednostavnih saveta kako da pored sebe uvek imate ludo zaljubljenog muškarca:

Zadržite malo misterije

trenerka

To što ste sad u braku, ne znači da baš sve treba da delite. Brijač krijte u neseseru, zajedno sa tamponima. Očistite dlake iza sebe u kupatilu. O wc šolji nakon … onoga, da ne pričamo. Ne koristite izraze “idem da piškim”, “imam dijareju” već samo kažite da idete do toaleta. Ili nemojte ništa da kažete. Sad vam ovo zvuči kao nepotrebno za pomenuti, ali pitaćemo vas za dve godine.

Zadržite svoj život

drugarice

Izađite sa drugaricom ponekad, bar na piće. Imajte hobi. Konstantno učite nešto – novi jezik, gitara, novi sport, kurs kuvanja, nečega o čemu on ne mora baš mnogo da zna. Ako se ne budete razvijali, bićete uvek isti – i na kraju, dosadni.

Radite zabavne stvari

sport

Nađite vremena bar jednom nedeljno da radite nešto zabavno. Neka vas uči da igrate košarku, idite na jahanje, utakmicu – ne može stalno nešto u čemu samo vi uživate. Idite na kuglanje, pecanje, kuvajte zajedno, planinarite. Ako se stalno zabavljate, nećete dosaditi jedno drugom.

Seks

seks

Iako se posle nekog vremena ispostavi šta nekom najviše prija, ne možete to stalno ponavljati kao koreografiju. Nek bude jednom on gore, drugi put vi, započnite predigru u pozorištu, pošaljite mu golišavu sliku ili provokativnu poruku. Faktor iznenađenja mora da postoji! Morate stalno da se zavodite i muvate.

Izgled

crtani

Oltar nije mesto za baciti depilacione trake i neseser. Šminkajte se, fenirajte,  izađite i sredite se. Budite za njega najlepša žena na celom svetu!

Mora da zna da možete da odete

independent

Ako zavisite od njega u tolikoj meri da morate da ga trpite u svakoj situaciji, počeće da to iskorišćava. Zato uvek morate biti finansijski nezavisni od njega, tek toliko da zna da vam nije tata i da možete i bez njega, same da brinete o sebi.

Koji su vaši saveti za večnu ljubav?

 

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:

Nema komentara još uvek. Budite prvi!

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>