URADI SAM: Pozivnice za svadbu, jeftino i lako!

Na ovom sajtu smo već apsolvirali temu preskupih venčanja – i svakako da to nije bez razloga. Venčanja su preskupa! Treba to platiti… Ali, treba se i izboriti sa svim tim, pa smo odlučili da umesto kukanja priskočimo u pomoć i rešimo vas nepotrebnih troškova. Prvo na listi stvari na kojima ćemo da uštedimo su pozivnice, koje iz nekog razloga koštaju kao da ih štampaju na originalnom papirusu faraona. E, pa ćao, alave papirdžije! Sad ćemo i to da rešimo.

KAKO DA NE IZGLEDA KAO RAD ĐAKA PRVAKA?

Zato što ćete da štampate, a ne da pišete. Sami ćete da ih izdizajnirate, a mi ćemo vam objasniti kako to da uradite.

KORAK 1: IZDIZAJNIRAJATE VAŠU POZIVNICU

Idite na sajt klikom na ovaj link – NAPRAVI POZIVNICU.   Izaberite kombinacije boja (design color, name color, body text color). Tamo gde piše TOP LINE upišite ono što biste voleli da bude poziv, recimo, pozivamo vas na svadbu.  Tamo gde piše bride’s name upišite svoje ime, a tamo gde piše groom’s name upišite ime vašeg budućeg muža. Dodajte datum. U Location Line 1 upišite grad, a u Location Line 2 ime resorana. Kliknite na dugme CREATE PRINT  i pozivnica će se skinuti na vaš kompjuter.

weddingchicks-download-1421026702

Ovakve pozivnice možete da prebacite na USB i da ih štampate u foto radnji, a možete i da ih pošaljete na mail ili gde već hoćete (Facebook, Twtter…) 

 

FOTO: Naša Svadba

FOTO: Naša Svadba

E SAD, kad smo to uradili, treba napraviti koverte. Izaberite u knjižari gomile onih papirčića za kolaž ili ako želite deblje, stavite deblji papir, recimo hamer. U zavisnosti od veličine koverti, metar hamera bi trebalo da bude dovoljan za oko 30 pozivnica. Uzmite više, jer ćete pogrešiti bar dva puta. Kovertu verovatno umete da napravite. Ako ne znate, ostavite komentar i spremićemo vam uputstvo i na tu temu. Na nju samo dodajte ukrasnu traku koju možete kupiti u pozamanteriji za 200 dinara, a trebalo bi da vam bude dosta za 100 pozivnica.

Recite nam da li ste se upustile u ovaj projekat ili više verujete profesionalcima?

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:

Nema komentara još uvek. Budite prvi!

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>