Ovo su razlozi zbog kojih ne treba skidati burmu

Došlo je do promena u našoj kulturi što se tiče nošenja venčanog prstenja, što je izazvalo raspravu oko toga da li je prstenje su još uvek potrebno ili su postali zastaro koncept.

Neki burmu ne skidaju nikad, neki prsten stavljaju u džep petkom pre kafane, neko ga nikada nije ni stavio. Neki veruju da postoje neki vrlo važni razlozi da nosite svoj prsten .

Evo nekih od najvažnijih razloga :
1. U javnosti …

tumblr_lm4io7xSnj1qbwnuho1_500

Nošenje vaših burmi u javnosti pokazuje svetu da cijenite vašeg supruga/u i zavet braka . Kada sretnete nekoga po prvi put, jedna od prvih stvari koje su će primetiti je burma. i prema tome će praviti zaključke. Po tome da li imate burmu, oni će praviti pretpostavke (tačne ili ne) o vašem karakteru i vašoj “dostupnosti”.

2. U privatnim …

tumblr_mbmzye1bwi1ret227o1_500

Nosite prsten čak i kad ste sami, jer će vas podsećati na to da sve što radite , bilo u javnom ili privatnom, ne utiče samo na vas lično, već i na bračnog druga. Takođe, burma će vas podsećati na vezu koju imate sa mužem ili ženom.

3. Kad ste  sami sa svojim suprugom …

black-and-white-hands-with-wedding-rings_2579257

Nošenje vaše prstenje kada je tu samo vas dvoje, biće vizualni simbol vaših prošlih obećanja, vaših sadašnjim blagoslova i vaše zajedničke sudbine za budućnost. Kad se budete držali za ruke i dodirom susreli prsten , to je još jedan opipljiv podsetnik na lepu predanost koju imate jedno drugom .

Nošenje svoj burmi je jednostavan način da se na vidljivom mestu vidi prioritet koji vaš suprug ima u vašem srcu i u vašem životu .

Anđela Popović

foto: Tumblr

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:

Nema komentara još uvek. Budite prvi!

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>