Ove poznate mlade NISU nosile belo (FOTO)

Iako se negde podrazumeva da ako se udajete, nosićete belo, neke devojke se ne osećaju prijatno u belom, dok neke vole da se izdvajaju i da iznenade svojim stilom. Tako mnoge obuku nešto skoro belo, neke ne obuku haljinu, dok neke čak izaberu i farmerke ili crno. Takvih ima u komšiluku, ali i u Holiudu. Pogledajte ove netradicionalne izbore poznatih dama – možda se i inspirišete.

PROČITAJTE I OVO: Pravi razlog zbog kog se nose bele venčanice

ANĐELINA ŽOLI

Iako sada ima uglađen i sofisticiran stil, Anđelina je u mladosti obožavala da šokira, tako da se za Bili Bob Torntona udala u farmerkama. Taj brak se neslavno završio, ali ona nije obukla tradicionalnu venčanicu ni kada se udala za Bred Pita.

Foto: Daily Mail

Foto: Daily Mail

KIRA NAJTLI

Kada se udala za Džejmsa Rajtlija, Kira ne samo da je odabrala sivkasto-belo, već je u pitanju haljina koju je ona nosila tri puta. Radi se o Šanelovoj haljini koju je Kira, po svom priznanju, upropastila.

Foto: Tumblr

Foto: Tumblr

DŽESIKA BIL

Kada se udala za Džastina Timberlejka, većina je očekivala klasičnu belu haljinu jer je Džesika poznata po svom jednostavnom stilu, međutim, ona se odlučila za prelepu roze haljinu Đanbatista Valija.

Foto: Tumblr

Foto: Tumblr

EN HETAVEJ

Čuveni Valentino Garavani je prekinuo svoju penziju samo da bi svojoj muzi dizajnirao roze venčanicu.

Foto: Tumblr

Foto: Tumblr

SOFIJA KOPOLA

Čuvena rediteljka je inače avangardna, te je za svoj posebni dan obukla običnu Azedin Alaja haljinu.

Foto: Tumblr

Foto: Tumblr

DŽULIJAN MUR 

Riđokosa glumica je obukla Pradinu ljubičastu haljinu kada se 2003. udala za svog dugogodišnjeg partnera.

Foto: Tumblr

Foto: Tumblr

 

GVEN STEFANI

Pevačica čuvenog benda No Doubt je nosila roze haljinu koju je dizajnirao Džon Galijano za Dior. Ona nikada nije bila sklona tradicionalnom oblačenju, pa se niko nije iznenadio roze haljinom.

Foto: Tumblr

Foto: Tumblr

ELIZABET TEJLOR

Kada se udala za Ričarda Bartona, pokojna diva je nosila žutu haljinu i smaragdni broš – jedan od čuvenih komada skupocenog nakita koji joj je Barton poklonio 1962.

Foto: Tumblr

Foto: Tumblr

SARA DŽESIKA PARKER

Čuvena po svojoj ulozi Keri Bredšo, kada se udala za Metjua Broderika, Sara Džesika Parker je nosila crnu haljinu. Par je proslavio 18 godina braka, tako da joj crno definitivno nije donelo lošu sreću.

Foto: Tumblr

Foto: Tumblr

 

Šta vi mislite o ovim haljinama?

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:

Nema komentara još uvek. Budite prvi!

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>