Ova venčanja poznatih su obeležila 2014. godinu!

Svako venčanje delom ima i namenu da od mlade učini princezu na jedan dan, a sve porodice koliko mogu ulažu u mladin izgled: od venčanice, šminke i frizera, do pedikira i seksi veša. A kada se na to još doda da je mlada poznata ličnost, trud koji se ulaže je još veći. Zato smo za vas spremili top listu najlepših celebrity venčanja u minuloj godini.

Solanž Nouls i Alan Ferguson

solange-beyonce-alan-jayz-inline

Bijonsina mlađa sestra je stala na ludi kamen sa dugogodišnjim momkom, a njihovo venčanje nije bilo ono što biste pretpostavili. U veoma originalnom retro maniru, ona je dala lekciju iz stila svim novim mladama.

Skarlet Johanson i Romejn Durijak

Scarlett Johansson engaged with Romain Dauriac

Na nesreću mnogih muškaraca, lepa Skarlet sada pripada samo jednom muškarcu. O vrlo privatnom venčanju se ne zna ništa, osim da se odigralo 1. oktobra.

Džordž Kluni i Amal Alamudin

george_clooney_wedding_640

Večiti neženja nije više neženja – čuda se događaju. Srećnica je Amal, ništa manje uspešna od svog supruga. Naime, ova lepa advokatica branila je Džulijena Asanža iz Vikiliksa i Juliju Timošenko. Završila je Oksford.

Nil Patrik Haris i Dejvid Burtka

640_NPH_weddingpics1

Iako je sada SAD legalizovala gej brak, zvezda serije “How I Met Your Mother” (Barni) venčao se sa svojim dečkom u Italiji.

Anđelina Žoli i Bred Pit

Brad-Pitt-Angelina-Jolie-Wedding-Photo

Najlepši par na svetu najzad je izjavio “DA”! Anđelininu haljinu su iscrtala njihova deca, a venčanje je bilo daleko od venčanja ramažene dive.

Kim Kardašijan i Kanje Vest

kanye-west-kim-kardashian-wedding(2)__oPt

Treća sreća je za Kim bio brak sa reperom Kanje Vestom, nakon braka od 11 meseci sa košarkašem Krisom Hamfrizom i braka koji je sklopila sa Dejmonom Tomasom kada je imala samo 20 godina. Kim i Kanje već imaju ćerkicu, a na venčanju je pevala Lana Del Rej.

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:

Nema komentara još uvek. Budite prvi!

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>