ZAUVEK SREĆNI: Ovo su znaci da je on taj!

U prvoj fazi zaljubljenosti sve deluje sjajno, ali zamagljeno. Zanimljivo vam je da sa njim gledate i “Ratove zvezda”, njegova proćelavost je simpatična, čak vam se čini da namerno nosi tako frizuru, ne čujete da li meša je l’ i jer i tako dalje. Onda jednog lepog dana, prošle su neke godine i vi shvatate da spavate sa ćelavim adolescentom i počinjete da mislite kako ste pogrešno izabrale. Da li će to i vama da se desi? Ovo su znaci da neće.

Prihvatate ga takvog kakav jeste.

ljubav

Ne maštate od njega princa na belom konju. Znate koje su mu mane, znate da hrče, znate da presporo priča…  Ali znate i zasigurno da je baš on TAJ. Znate da njegove mane možete da podnesete.

Verujete mu.

playa

Znate da ako vam se, ne daj bože, nešto i desi, on će biti tu. Neće vas napustiti zbog deset kila viška, neće se uplašiti odgovornosti, biće tu. On je vaša najveća podrška, vaš prijatelj.

On veruje vama.

yag

Isto to može i on od vas da očekuje. Ako izgubi posao, da li ćete mu zamerati što nema letovanja te godine? Ako se ugoji, da li ćete ga i dalje želeti? Ili ne? Da li ćete ga STVARNO voleti i u dobru i u zlu?

Želite da se razvijate.

seks

Nećete ga blokirati u životu. Ako bude hteo da ode na seminar iz njegove profesije na mesec dana, da li ćete ga podržati da ode ili mu zabraniti? Treba da postajete što bolji ljudi, ali zajedno. To što ste u braku ne treba da znači kraj vašeg razvoja. Treba da podržavate jedno drugo da budete najbolji što možete.

Imate slične ciljeve.

maca

Želite li decu? A da li ih želi i on? Da li želite da ostanete u rodnom gradu ili da se selite? Za zajedničku budućnost je bitno da imate i slične ciljeve i poglede na život, a ne samo zaljubljenost.

Puštate jedno drugo da imate slobodno vreme.

par

Ne gušite se, već on zna da može uvek da ode tamo gde mu se ide. Ako mu se gleda utakmica, on može i da je pogleda, ako mu se ode na planinarenje sa drugarima, može da ode bez da mu vi zamerite. Isto možete i vi. Ne kočite jedno drugo: vi ste dve individue, ali jedna duša. Tako i treba da bude.

Ako ste se prepoznali u navedenim znacima, čestitamo. Znači da imate plodno teme za srećan brak i lepu zajedničku budućnost.

Uživajte u tome!

Anđela Popović

foto: Tumblr

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:
Komentari (1)
  1. mrvica

    Lep tekst 😉

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>