TEKST ZA MOMKE: Kako izabrati savršen verenički prsten?

Muškarci se, već to svi znamo, teško odlučuju za venčanje. Neki tvrde da se momci ne bi ni ženili da ih niko ne tera. Da li je to tačno, stvarno ne znamo (tekst piše žensko). Ono što znamo, jeste da svakoj ženi znači mnogo kako izgleda verenički prsten. Treba da ga nosi dugo, da se pohvali drugaricama, da joj ide uz nokte… Znate već i sami kakve su žene – ali, ako vas voli, prsitaće makar je zaprosili prstenom iz kinder jajeta. Jesmo mi picajzle i dosadne smo, ali kada volimo nekog, sve ostalo pada u drugi plan.

Kad vas već toliko voli, možete i da joj kupite lep verenički prsten. Ali kako? Sve što znate o modi počinje i završava se na boji dresa omiljenog kluba i to je to. Evo kako.

DRŽITE SE KLASIKE

Foto: Ringologs

Foto: Ringologs

Nema potrebe da divljate i kupujete specijalno ekstravagantne ili ekscentrične prstenčiće. Ovo nije nešto što će da nosi dva dana iz fazona. Važno je da bude jednostavan i neprolazan i da joj ide u sve. Možda s najlepši klasični prstenčići od srebra ili belog zlata, zavisi od dubine novčanika. Jedan dijamantić i dosta.

ZOVITE NJENU DRUGARICU/SESTRU/MAMU U POMOĆ

Ako i dalje ne znate o čemu mi pričamo, nije loše da pozovete nekog ko je dobro poznaje da vam pomogne, ali pazite da taj neko ne bude tračara koja će upropastiti iznenađenje.

Foto: serendipity diamonds

Foto: serendipity diamonds

VELIČINA

Ukradite neki njen prsten iz kuće da se ne bi desilo da je prsten koji ste tako pažljivo izabrali premali ili preveliki. Ovo je najsugurniji metod da potrefite savršeno, jer nošenje njenog prstena na sužavanje i nije baš romantično.

Foto: Kellin Silver

Foto: Kellin Silver

NJEN STIL

Obratite pažnju na njene ruke. Da li na noktima ima crveni lak ili providni? Da li nosi šarenu nadogradnju il su joj nokti kratki i uredni? Što su joj nokti upadljivi, upadljiviji će prsten hteti na sebi. Kakav nakit nosi? Da li je od žutog ili belog zlata?

Obratite pažnju na detalje i sigurno nećete da omašite.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

CENA

Ne treba da kupujete najskuplji prsten. Udaje se jer vas voli, a ne zato što se pali na nakit. Nadamo se bar da je tako. Zato zaboravite na sulude ideje poput kredita i pozajmljivanja novca. Tek treba platit svadbu, a kad vidite koliko to košta, smučiće vam se život, garantovano.

Još vam samo ostaje da smislite baš romantičnu prosidbu , ali vi je najbolje poznajete i znaćete šta će joj se najviše dopasti.

Oduševite svoju dragu, sigurno će reći DA!

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:

Nema komentara još uvek. Budite prvi!

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>