Svakodnevni neprijatni trenuci koje ćete iskusiti u braku

Pre braka se dvoje ljudi zabavljaju. Ako niste živeli zajedno, brak predstavlja kraj razdvojene intime u kojoj imate lufta da se prvo našminkate i operete zube, pa onda ljubite, kao i da uvek budete lepi i mirišljavi za svog dragog. Sada ćete živeti zajedno i deliti sve, pa i one ne tako romantične momente. Pa da počnemo sa gadostima. Žao nam je.

VELIKA NUŽDA

Ideja je da muškarci treba da veruju da kakite duge sa šljokicama koje mirišu na najnoviji Pradin parfem, ako uopšte i vršite veliku nuždu. Takvu obmanu nije lako održati u životu kada delite toalet, a posebno ako ste na dijeti, pa jedete samo kuvana jaja, brokoli i pasulj. Malo dezodoransa neće biti na odmet, a uvek postoji i ona fora sa šibicama, ali kad tada će vaš muž shvatiti da ste ljudsko biće. Neće vam biti prijatno.

foto: colgate/promo

foto: colgate/promo

JUTARNJI DAH

Početak bračnog života je pravo vreme da se ozbiljnije posvetite zubnoj higijeni i najzad popravite šesticu na kojoj imate karijes, jer ćete se buditi pored muža i nećete imati fore da bežite u WC i manijakalno perete zube, a takođe one žvake što držite kraj kreveta ćete kad tad zaboravoto da kupite, a i nisu preterano ukusne ujutru.

MENSTRUACIJA

Živeo trenutak kada zaboravite da treba da dobijete menstruaciju pa se oboje probudite u krevetu sa iznenadnim gostima. Do sada ste uspevali da pet dana mesečno budete zauzeti i najgore što je moglo da se desi je da kažete “dobila sam”. Sada će to imati prilike i sam da vidi.

Foto: WikiHow

Foto: WikiHow

SMRDLJIVE ČARAPE

U slučaju da niste našli jednog od onih opsesivno-kompulsivnih muškaraca, šanse su da je poput ostalih frajera iritantno neuredan. Očekujte prljave čarape, dlake posle brijanja na umivaoniku, neoprane sudove, pepeljaru punu na najneočekivanijim mestima i praznu konzervu piva ispod kreveta. Jer, to su muškarcu.

ANTIČKA DILEMA

Mali problem koji muči bračne parove vekovima jeste sledeći – podignuta daska za WC šolju, a ispod čudesa. Koliko god puta mu ponovili da je vreme da nauči bolje da cilja ili da obriše za sobom, kao i da bi bilo divno kada bi spustio dasku, srećno s tim da će vas ikada shvatiti. Boys will be boys.

FOTO: Newly Wedd Pilgrimage

FOTO: Newly Wedd Pilgrimage

‘AJDE SAD MOLIM TE IDI NEGDE

Do sada je svaki trenutak sa dragim bio dragocen, a sada ćete morati da naučite da ne gušite jedno drugo. Poželećete da ga kinapuju vanzemaljci da biste vi popušili onu cigaru nedeljno za koju on nema pojma il išli goli po kući i jeli tako goli na kuhinjskom podu, ili pozvali komšinicu da vam gleda u šolju.

Kako rešiti probleme preterane bliskosti? Nikako. Uživajte što imate i to s kim da podelite.

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:

Nema komentara još uvek. Budite prvi!

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>