Photobooth – kabine za fotografisanje na Vašem venčanju

Više puta do sad smo pisali o težnji i želji  mladenaca (da ne kažem mlade) da njihovo venčanje bude što originalnije. Potrebu da se venčanje organizuje što je bolje moguće, ostavi dobar utisak, da se posle o njihovom venčanju dugo priča, apsolutno razumemo, ali treba priznati da sve to stvara mnogo frustracije i nervoze.

Ovoga puta predstavićemo Vam jednu od najoriginalnijih ideja  za koju smo saznali u poslednje vreme. Izazvaće najpre oduševljenje kod Vas, a potom i kod zvanica na Vašem venčanju. U pitanju su Photo Booth kabine za slikanje. Photo Booth je, naravno, još jedna od onih stvari koje van granica naše zemlje dugo i uspešno  postoje. Zahvaljujući entuzijazmu mladih ljudi, od 2014. godine, kabine za fotografisanje različitih privatnih i poslovnih događaja i  proslava, dostupne su i u Srbiji, a od nedavno i u Bosni i Hercegovini.

10575339_330295543796874_5144776684351700721_o

www.facebook.com/photoboothsrbija

 

Photo Booth kabine su inspirisane starim kabina za fotografisanje kojih kod nas više nema, a sećamo ih se iz detinjstva (i filmova). (Novosađani se sigurno sećaju da se jedna nalazila u podzemnom prolazu.) Pripadnici starije generacije danas, imaju sklonost da kritikuju  mlađe da njima potpuno vlada konzumerizam, dok su oni stvari čuvali i popravljali dokle god su se popraviti mogle. Photo Booth kabine su lep primer kako je jedna skoro zaboravljena,  retro stvar modernizovana i prilagođena savremenim potrebama i tržištu. Photo Booth je uređaj u kom se nalazi hardver sa softverom za fotografisanje. Možete birati između zatvorene kabine i „Open air“ koncepta.U foto kabini nalazi se klupa za jednu ili više osoba, a kabina je zatvorena zavesama kako bi korisnici tokom fotografisanja opušteno pozirali.  Staroj i novoj kabini zajednička je trenutna izrada fotografija. Ove kabine nude, pre svega,  kvalitetne fotografije, zatim mogućnost deljenja na društvenim mrežama i bredniranja (kod korporativnih događaja).

10390346_298695660290196_6872256531581835031_n

www.facebook.com/photoboothsrbija

Pored pažljivo odabranih muzičarara i liste pesama, sigurni smo da kabina za fotografisanje nema konkurenciju kada je reč o animiranju gostiju i stvaranju pozitivne atmosfere na Vašem venčanju. Uz  foto-kabinu neizostavni su setovi šašavih dodataka na drvenim štapićima koji fotografisanje čine još zabavnijim. Pored setova  osmišljenih  upravo za venčanje, naći ćete i one koji su namenjeni za devojačko veče, za rođenje dečaka ili devojčice. Verujemo da će mnogima od Vas biti interesantno da iznajmite foto-kabinu i na nekim od ovih važnih događaja u životu koji prethode venčanju ili slede nakon njega. Detaljnije informacije potražite ovde.

Ako iznajmite Photo Booth za Vaše venčanje, to ne znači da ćete morati otkazati fotografa, već samo da će se Vaši prijatelji kući vratiti sa mnogo više zabeleženih uspomena.

10421503_298695050290257_8574679886645281163_n

www.facebook.com/photoboothsrbija

Autor: Ljiljana Lazić

Foto: www.facebook.com/photoboothsrbija

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:

Nema komentara još uvek. Budite prvi!

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>