10 stvari koje treba da ponesete na medeni mesec

Medeni mesec je sam po sebi romantično putovanje, ali nema razloga da ne date pun gas. Zašto biste bili kao svi ostali i držali se za ruke u Padovi, kada možete da budete u hotelskoj sobi i da vas bude baš briga, na kraju krajeva, gde ste otišli?

UPOZORENJE: PRAĆENJE OVIH ISTRUKCIJA MOŽE DOVESTI DO TOGA DA SE SA PUTA VRATITE SA PRINOVOM!

1. Najviše štikle koje imate

Naravno, ovo se ne važi ako imate 185 cm visine. Onda izaberite izazovne salonke u crvenoj boji! U njima izvedite seksi ples svom novom mužu 🙂

la-modella-mafia-Anna-Dello-Russo-fashion-editor-street-style-color-chic-11

2. Film “Histoire d’O”

Sjajno ostvarenje iz sedamdesetih mnogi nazivaju porno filmom, ali ako je i tako – namenjen je ženama. Snimljen po popularnoj knjizi zbog koje autorka “50 nijansi sive” može samo da se stidi, svakako je jedan od stilski najboljih filmova svih vremena. Ako slučajno padne kiša, ostanite u hoteli i uživajte uz ovaj film.

histoire-do-703480l-imagine

3. Seksi kombinezon i veš

Ne mislimo na neki užas poput lateks kostima francuske sobarice. U pitanju je medeni mesec, a ne Noć Veštica za promiskuitetne tinejdžerke. Odlučite se za retro čipku u nekoj nežnoj boji.

Kiki-de-Montparnasse-luxury-bridal-lingerie

4. Kompilaciju zavodljivih pesama

Narežite sebi CD koji ćete slušati – setite se da je internet u hotelima užasan i da ćete se teško osloniti na muziku sa YouTube-a.

5. Igračku za odrasle

Pa, nismo puritanci! Sada ste udata žena i baš je sada pravo vreme za eksperimente – ako ste ipak stidljivi, izaberite neki lubrikant. Probajte onaj sa mint aromom.

8. Flastere i lekove

Nikada ne znate šta možete da zakačite zahvaljujući promeni klime i okruženja. Ne dopustite da vam trovanje škampima upropasti ono što treba da bude najvažnije putovanje u vašem životu.

9. Fotoaparat

EPSON MFP image

Sigurno ćete želeti da se sećate ovog putovanja, pa je jako bitno da ne zaboravite fotoaparat i punjač. Takođe, super je fora ako ponesete i neki stari fotić sa filmom koji možete da razvijete tek sledeće godine za 1. godišnjicu braka!

10. Haljinu

Ponesite haljinu kojom ćete obeležiti početak bračnog života. Pokažite mužu da ćete za njega uvek biti najlepše i dobro se provedite dok ga još jednom zavodite.

ellie_051812030751

Želimo vam lep provod!

P.S.

Nemojte nas bukvalno shvatiti. Šta god zaboravite od ovih stvari, biće vas baš briga – jer niste zaboravili da “spakujete” jedno drugo.

Autor: Anđela Popović; Foto: Tumblr.

Pročitajte i sledeće preporučene tekstove:

Nema komentara još uvek. Budite prvi!

Dozvoljeni HTML tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>